Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Biricik Sudelina'sının annesi, kitaplar ülkesinin sarışın prensesi, kocasının bir tanesi, İzmir/Karşıyakalı bir kitap sever anne.Hayatın kızı, kitapları ve eşi ile anlamlı olduğuna inanan bir şimdilerde biraz anne biraz ev hanımı biraz organizatör...Kitapları, pembe&mor renklerini ve ev dekorasyonu sever, sosyal medyada in..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Sarışınların Psikolojileri !

Doğal beyaz tenli ve çakma sarışın olarak ben bu araştırmanın neresindeyim :)))

29 Şubat 2012 11:43
Uyuyana Kadar / S.J. Watson

Büyük bir ilgi ile dün gece sabaha doğru okumaya başladım. Kitap çok akıcı bir türlü elimden bırakamadım. 200'lü sayfalara geldiğimde uykusuzluktan yorulduğumu anlayıp uyudum ve bilin bakalım ne oldu. Rüyamda ben o belleksiz, anısız kadındım ve sanki anılarımın peşinde bir ip ucu bulabilmek için koşuyordum günlükler okuyor, yeni sayfalar yazyordum. Garip!!! bu kitabın beni bu kadar etkilemesinin sebebi çok geç saatlere kadar okumam mı yoksa konusu mu bilemedim. Ama etkilendiğim kesin. Tabii bir de kesinlikle anılarımla mutlu olduğum....

27 Şubat 2012 12:44
İsimsiz Kitap (Aykut Oğut)

Nilgün Hanım, Yine her zamanki gibi döktürmüşsünüz. Yüreğinize ve kaleminize sağlık ben de severek ve beğenerek okumuştum EVRENDEN TORPİLİM VAR ve AYNA'yı.

24 Şubat 2012 11:42
 
Toplam blog
: 65
: 1800
Kayıt tarihi
: 15.01.07