Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Bana biri kendini anlat dese, susar kalırım. Her konuda çılgın bir istekle konuşan ben, işte o anda dut yemiş bülbüle dönerim. Nasıl anlatır ki bir insan kendini? Biraz uğraşayım, bakalım başarabilecek miyim:)) Yazı yazmayı çok seviyorum. Kitap okumayı da. Özellikle tarih ve biyografi konuları ilgi alanım içinde. Bir ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Şefaatinizden vazgeçti, taşına ilişmeyin lütfen!

Siz blogda kardeşimin messenger kanalı ile görüştüğü tek arkadaşı,özellikle babamızın vefatı sonrası en büyük desteği idiniz.Sizi severdi ve bir o kadar da saygı duyardı.Onun yazılarını da sizin yazdığınızı zannetmek ve daha pek çok komplo teorisi üretebilmek ve en kötüsü de şüphenin yanısıra acımasızlığın bu kadar dibine vurabilmek nasıl düşünen beyinlerin marifetidir anlayamıyor ve anlayabileceğimi de zannetmiyorum. Duyarlı yazınızı anlayabileceklerin yanısıra,sizi de yıpratmaya çalışacaklar olacaktır,üzgünüm.Kardeşimin vefatı sonrası desteği ve dostluğu için bu güzel yüreğe binlerce teşekkür. Bu vesile ile Sayın Kundelas,DG,Celal Çelik,Mustafa Mumcu ve diğer saygıya değer sevenlerine de teşekkür ederim. Saygılarımla.Zekiye.

26 Haziran 2008 22:46
Bugün benim doğum günüm

Hep yüreğinizin götürdüğü yere gidebilmeniz... Ve gittiğiniz yerde "umduğunuzu bulduğunuz" bir yaşam diliyorum. Mutlukalın:))

23 Mayıs 2008 10:44
15 Mayıs doğum günüm benim

Hep "yüreğinizin götürdüğü yere" gidebildiğiniz... Ve orada "umduğunuzu bulduğunuz"... Sağlık ve mutluluk dolu nice yıllarınız olsun. Mutlukalın:))

15 Mayıs 2008 13:11
 
Toplam blog
: 139
: 1916
Kayıt tarihi
: 12.04.07