Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Eylül '17

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Hayatınızı Değiştirmek mi İstiyorsunuz ?

Hayatınızı Değiştirmek mi İstiyorsunuz ?
 

Merhabalar:)

Her bir YENİ an o kadar değerli ki. Yeni bir seneye, aya,haftaya, güne ve işte hatta yeni bir an'a başlamak..

Her bir an, yaşadığınız durumu, gerçekliği değiştirmek için harika bir fırsat. Bu fark ediliş anlarında, koyduğunuz niyetle başlıyor değişim. Değişimin mümkün olabilmesi için ikinci adım; niyetin sonrasında, her an, hangi gerçekliği sulamaya başladığınız.

Bahçenizde bugün, yeni bir tohum ektiğinizi düşünün. Bu tohumun adı, ben becerebilirim,yeterliyim, yapabilirim olsun. 

Ve bugüne kadar bir şekilde fark etmediğiniz ya da değiştirmenin sizin elinizde olduğunu bilmeden geçirdiğiniz süreçte başaramıyorum, olmuyor ,yetersizim, beceremiyorum isimli bir bitkinizin olduğunu hayal edin. Ve elbette her gün bu alanı suluyarak büyütmüşsünüz. Bunun gerçek olduğu deneyimlerinizi düşünerek, anlatarak,odaklanarak her gün suladınız. Öyle ki artık bahçenizde ki bu bitkiyi herkes görüyor! 

Peki şimdi bunu nasıl değiştireceğim? Sıklıkla duyduğum bir soru bu :)

İşte kişisel gelişimin bir yerde harikalar yaratması diğer bir taraftan işe yaramıyor olmasının sırrı! burada yatıyor. Hemen her şeyin olmasını, sihirli bir değnekle tüm hayatımızın değişmesini bekliyoruz. Mümkün mü? Evet mümkün olabilir ama yeni değişen hayata bir anda biz uyumlanamayacağımız için tekrar eski haline gelmesi de çok mümkün. Ya da yeni hayatı, siz değişmediğiniz için eski hayatınıza, inançlarınıza göre yaratmanız kaçınılmaz olacak. 

Yani bahçenizde ki o bitki yerine yepyeni bir bitki gelse dışarıdan ve artık yeni bir bahçeniz bile olsa,unutmayın ki bahçenizi her gün sulayan siz olacaksınız. Ve altta ben yetersizim, beceremiyorum alanı olduğu için her gün odağınız yine aynı alanı sulamaya başlayacak. Ve günün sonunda bahçenizde hangi bitki daha büyüyecek sizce? 

Bu yüzden kendi üzerinizde çalışırken öncelikle niyetinizle bir tohum ekin.Bu kendinizde değiştirmek istediğiniz hangi inanç sistemiyse önce onu bulun. Ve yerine hangisine ait olmak istediğinize karar verin.  Ve bu bahçenizde ki yeni tohumun farkındalığına girin.

  • Yeni bir seçim yaptığınızın farkındalığıyla her gün yeni alanınızı sulayın. Onun oraya yeni ekilmiş bir tohum olduğunu hatırlamanız bile harika bir ilk adım. Evet size ait, henüz bir tohum evet ama sizin bahçenizde ve arzuladığını yeni vizyonunuz orada sizi bekliyor.
  • Yeni düşüncenin tohumunun ortaya çıkmasının bir zaman alacağının farkına varın ve sabırla değil, bu süreci keyifle ,inanarak, suladığınız da ortaya çıkan yeni varoluşunuzun güzelliğine haran olarak geçirin. Her gün yapabildiğiniz, becerdiğiniz, kendinizi yeterli hissettiğiniz deneyimlere, olaylara, becerilerinize odaklanın. Bunu sulayın. Anlatın, ifade edin, yazın..
  • Bu süreçte sizde hiç bir değişim görmeyen insanların olabileceğini hatırlayın.Sizi eski siz olarak eleştirebilecek, hatırlatacak insanlar! Onları suçlamayın bir yerde bugüne kadar bahçenizde ki o bitkiyi onlara tanıtan sizdiniz. Sadece gördüklerini söylüyorlar yani sizin yaydığınız titreşimin yansıması :)  O tohumu eken sizsiniz ve diğerlerinin hemen ilk etapta görmesi mümkün değil. Bunu hatırlayın. Yolculuğa ilk önce kendi içinizde başladığınızı hatırlayın.
  • Ve her suladığınızda bunu kutlayın. Bu tohum için attığınız her bir adımı tebrik edin. Yeni bir doğum gerçekleşmek üzere çünkü. Ve ilk şahidi siz olacaksınız. Bu bir mucize :)
  • Evet yıllardır suladığınız diğer bitki halen bahçenizde. Ve belkide hayatınızın sonuna kadar orada kalacak. Ama sulamadığınız için, daha kurak, renksiz, cılız, hatta daha da küçülerek bahçenizde olacak. Artık yepyeni, her bir dalını niyetinizle, ait olmaktan keyif aldığınız seçimlerinizle yarattığınız bir ağacınız var olacak. 

Ne ekersen onu biçersin :) Eminim istediğiniz tohumları bol bol ektiğiniz bahçenizi bugüne kadar. Hadi şimdi sulama zamanı..

13 Eylül Çarşamba akşamı yepyeni, 10 haftalık bir yolculuğa çıkıyoruz. Bahçenizde işe yaramayan, fark etmeden suladığınız bitkiler yeni hayallerinizi, yeni gerçekliğinizi yaratmak üzere.

Bu yolculukta,sizin gibi yeni tohum ekmiş olanlarla buluşabilir, yeni gerçekliğinize gitmekten sizi alıkoyan negatif inanç kalıplarınız üzerinde çalışabilir ve kendinze dilediğiniz gibi renkli, keyifli, zengin bir bahçe yaratabilirsiniz.

Bu yolculukta görüşmek dileğimle.

Seminer başlangıç tarihi : 13 Eylül Çarşamba 

İLetişim ve kayıt için arayabilirsiniz

532 740 64 34

Sevgiler.

 
Toplam blog
: 20
: 614
Kayıt tarihi
: 31.05.15
 
 

Kişisel gelişim yolunda, NLP, Reiki, Kuantum, Çekim yasası, yüzlerce kitap ve seminer sonrası 14 ..