Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 yaşındayım, bekarım. Eğitim alanında çalışıyorum. Yaklaşık 10 yıldır eğitim sektöründeyim. Öğretmenim. İlgi alanlarım börtü, böcek, hayvanlar... Doğayı çok seviyorum. Bu sevgi sözde değil, özde..

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Babasız yaşam

Merhabalar baba deyince akan sular durur bende.Belki yazılarımı okuduysanız babamla ilgili.Büyük bir ameliyat geçirdi by-pass geçirdi yaşadıklarımı yazıya döktüm.Eminim o şimdi çok rahattır.Çünkü siz her zaman onun yanında olmuşsunuzudur.Sevgilerimle..

08 Eylül 2009 18:59
Dürüst olmak her zaman mutluluk getirir

İnanın ama hayatım boyunca dürüstlük,temel prensibim olmuştur,kimi zaman zarar görsem de doğru yolun bu olduğuna inanmaktayım bu yalan dünyada ! herşeyin bir gün bize döneceğine ne ekersek onu biçeceğimize inanıyorum.Hayat bir karmadır sonuçta! saygılarımla..

11 Aralık 2008 20:49
Neden kedi severiz?

selamlar ben de bir kedisever ayrıca kedi sahibi olarak kedilerin çok özel hayvanlar olduğunu düşünüyorum.Tabi bütün hayvanları çok seviyorum kedi ve onun familyasına ayrı bir ilgim var.Aslında şunu da düşünüyorum kedi seven insanların karakterlerinin farklı olduğuna inanıyorum. Keşke bazı insanlar da kediler kadar kişilikli olabilseler:) mesela bir kediye asla istemediği birşeyi yaptıramazsınız.Ancak o isterse olur,ve ben bu özelliklerine hayranım.İlk başta kediler kişilikli hayvanlardır ve çok özeldir.bu yazı tüm kedilere ithaf olsun :)) sevgilerimle..

08 Ağustos 2008 15:02
 
Toplam blog
: 14
: 6917
Kayıt tarihi
: 14.04.07