Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '18

 
Kategori
İş Yaşamı - Kariyer
 

Koçlukla İsteklerinize Ulaşın

Hayat olabildiğince hızıyla akıyor. Sanki hep önümüzde giden bir trene sürekli koşuyor ancak bir türlü yakalayamıyoruz ve bu hisle yaşıyoruz.
 
Aslında hayatımızın sorunları da çözümleri de bize dair. Onları çözmek ve hedeflerimize ulaşmak için gerçekten ne istediğimizi bilmemiz gerekiyor.
 
Ne istediğinizi bilmek içinse; öncelikle durumunuzun analizini yapacak ve bulunan noktanın iyi tanımlanmasını sağlayarak yola çıkacağız. Sizi kelimelerle ve vücut dilinizin ifade ettikleri ile derinden dinleyeceğiz. Nitelikli sorularla derinlerde yatanları çıkaracağız. Koçluk ve Duygusal Zeka uzmanlığımız çalışıyor olacak tüm süreçlerde.
 
Hayatınızın ritmini yakalamak için neler yapılacağını sizin derinlerinizden bulmanızı sağladıktan sonra bunları nasıl hayatınıza alacağınızı belirlemek için seçenekler geliştireceksiniz ve yol planınızı oluşturacaksınız. Açık, ölçülebilir, ulaşılabilir, gerçekçi hedefler koymanızı sağlayacak ve bu yolda ilerlerken yanınızda olacağız.
 
Bir Duygusal Zeka koçu olarak değerinize değer katmak için, bu yıl üçüncü kez gerçekleştireceğimiz EQ Sertifikasyon programına sizleri de davet ediyoruz.
 
 
 
Toplam blog
: 5
: 2843
Kayıt tarihi
: 24.03.18
 
 

Erdem Ercan, 1000 saat Yönetici ve Takım Koçluk tecrübesi ile ICF'den PCC unvanına sahiptir. 1.50..