Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ekim '12

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Hayattaki herşeyin bir hikayesi olduğuna inanırım :) ama kısa ama uzun...

Hayattaki herşeyin bir hikayesi olduğuna inanırım :) ama kısa ama uzun...
 

Bende hikayesi olan bir kombin çalışması yaptım sizler için.

Bebe yaka ve peter pan yakalar yaklaşık 2 senedir moda, yani yaklaşık 2 yaşında olan bu bluzumuz ben bu sene kiminle arkadaşlık edeceğim derken çiçek desenleriyle 2012 için yeni yapılmış çok tarz bir pantolonla karşılaşır.

Beraber dolaşalım artık derken bir de bakarlar ki, normalde sadece sportif ve doğal stillerin giydiği deri ceketler bir anda bütün stillerin giyilebildiği bir trend haline gelmiş. Onu da aralarına almışlar ne mutlu ki zamansız olan bu deri ceket onlarla kısa zamanda uyum sağlamış.
Demişler ki iyi hoş gayet uyumluyuz ama sanırım sokağa çıkabilmemiz ve kendimizi gösterebilmemiz için ayakkabı, çanta ve aksesuarlara ihtiyaç var.
Ve hemen 4 yana haber salmışlar, sonbahara uyumlu, kaliteli, renkleriyle ve enerjileriyle bizlere kısa sürede ayak uyduracak yumuşak huylu takım arkadaşları arıyoruz.
Bir sürü başvuru olmuş ama bu kombindeki soft renkli iç açıcı parçalar hemen hoş stilleriyle kendilerini kabul ettirmişler.
İnanılmaz uyumlarıyla hem gündüz hem gecelere akan bu arkadaşlara İstanbul sokaklarında rastlarsanız benden de selam söyleyin :)

 
Toplam blog
: 48
: 574
Kayıt tarihi
: 07.09.12
 
 

Kişi iç farkındalığını tam olarak keşfetmelidir ki, ruhunu yansıtan renklere ve stile sahip olabi..