Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mart '12

 
Kategori
Güncel
 

Haydi, kredi kartı aidatınızı geri alın!...1

Haydi, kredi kartı aidatınızı geri alın!...1
 

Ülkemizde yıllardır "kronik" konumda güncelliğini koruyan bankaların "haksız kazanç" yolu ile elde ettikleri "kredi kartı aidatlarını" geri alma zamanı gelmiştir artık...

Tüm tüketicilere sesleniyorum: herbirinizin elinde en az 1 olmak üzere 16  bankamızın "master" ve/veya "visa" kartına sahip tüketicilerin haklarını kazanmalarının "HAK'EDİLMİŞ " sevincini yaşıyor ve yaşatıyorlar.

Dünyanın hiçbir ülkesinde bügüne kadar yaşanmamış "üst düzey" "nitelikli" ve "eğitim düzeyi en yüksek" kariyer sahibi insanların oluşturdukları bankalar; kazandıkları "haksız kazancı" hala sömürebilmek için kredi kartı aidatlarını ödememekte direniyorlar. Bu ülkemizin ve özellikle finans çevrelerinin çok büyük ayıbıdır. 

Bu ayıbtan tüm bankacılar sorumludur. Haksız kazancın, bir başkasının bize ait olmayan malını izinsiz almaktan bir farkı var mıdır?

Haksız kazanç sağlarken "önce caminin kılıfını" hazırlıyorlar ki; sözde işin "yasal prosedürünün" arkasına saklanarak hem kendilerini, hem de tüketicileri aldatıyorlar. Ülkemin eğitimli bir vatandaşı olarak onlar adına hicap duyuyorum. Yunus EMRE'in dizelerinde: "Sensin bize bizden yakın / Göremezsin hicap nedir?" demiştir.

Son günlerde bankalar kredi kartı aidatlarını ödememekte ne kadar direnirlerse dirensiler, "hukukun üstünlüğü" ilkesi tam tersini ifade ediyor. 

Halbuki, ikamet ettiğiniz ilin veya ilçenin Valiliği veya Kaymakamlığının "Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanlıkları" çok yoğun bir tempo ile "kredi kartı ücretinin iadesi" için harıl harıl çalışıyorlar.

  • Tüketici Dernekleri Federasyonu ve her ilin Tüketici Birliği tüm tüketicileri uyarıyor:
  • Bankalar tarafından kredi kartı aidatı, hesap kesim işlemi ve krediler için dosya masrafı alınması yasal bir uygulama değildir.
  • Bankaların sebebsiz zenginleşmesine neden olmamak ve aidatarınızı geri almak için:
  • HAYDİ "TÜKETİCİ HAKEM HEYETLERİ"ne BAŞVURUNUZU YAPIN!...     

 

 
Toplam blog
: 392
: 908
Kayıt tarihi
: 27.11.11
 
 

1951 Muğla doğumluyum. Ege Üniversitesi İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi'ni 1974 yılında bit..