Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mayıs '20

 
Kategori
Alternatif Tatil
 

Haydi Çocuklar Kampa Gidelim!

Uzun yıllardır bir tutku halinde devam eden kamp maceraları özellikle çocuk sahibi olan aileler tarafından da yoğun ilgi görüyor. Ancak çocukları küçük olan anneler bu konuda bazı tereddütler yaşıyor. Aslında olay hiç de sandığınız kadar zor değil. Küçük çocuğunuzun olması kamp yapmanıza engel bir durum oluşturmuyor. Peki çocuklarla kampa gitmek nasıl olur?
 
Çocuklarla Kamp Yapma Fikri
 
Kamp yapmak için illa yaz dönemi olmasına gerek yoktur. Kendi edindiğim bir tecrübeden yola çıkmak gerekirse daha 3 aylık bebeğimle mayıs ayında kampa gitmişliğim vardır. Mayıs ayı evet yaz dönemine dahil. Ancak bu deneyimi Eylül ayında da yapmış biri olarak söyleyeyim; bebekle kamp bambaşka bir deneyim.
 
Sadece yanınızda güneş kremi ve şapka gibi olmazsa olmaz ürünleri mutlaka almalısınız. Ayrıca sivrisinek ve diğer böceklere karşı ekstra ilaç taşımanız da sizin yararınıza olur. Onun dışında gerek akşam ateş eşliğinde şarkılar söylerken gerekse de denize girerken oldukça rahat hareket edebilirsiniz.
 
Bu serüven sırasında size eşiniz dışında eşlik eden başka kişilerin olması da ilk deneyin açısından avantaj sağlar. Ben kayınlarımla gitmiştim ve denize gireceğim zaman minik Ela'ma onlar bakıyordu. Bu sayede pek yorulmamıştım. Hatta küçük olduğu için akşam erkenden uyuyordu. 
 
Tatil Deneyimi Çocuklar ve Kamp Şeklinde Olabilir Mi?
 
Tabii ki olabilir. Zaten fiyat açısından da böylesi daha makul. Özellikle günümüz şartlarında tatil fiyatlarının son durumunu düşünürsek! Acemi olarak kamp yaptığınızda ilerde gülebileceğiniz pek çok anınız da oluşur. Ancak yine de kamp sürecinde özellikle çocuklarla gidilecekse bazı kamp malzemelerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunu da bir sonraki yazımda detaylı olarak anlatacağım. Görüşmek üzere!
 
Toplam blog
: 4
: 132
Kayıt tarihi
: 15.05.20
 
 

Halkla ilişkiler ve tanıtım mezunuyum. Uzun yıllardır yazıyorum. Ve yazmak en büyük tutkum... ..