Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Haziran '11

 
Kategori
Futbol
 

Haydi Çocuklar Taksim'e

Haydi Çocuklar Taksim'e
 

Ah başbakan ah. Çok ayıp ettiniz Fenerbahçe’ye. Geçen sene ve Denizli’de Fenerbahçe son hafta şampiyonluğu kaçırdığında neredeydiniz? O zamanlarda niye devreye girip Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını sağlamadınız. O senelerde de devreye girseydiniz şimdi 4.yıdızı takmış olacaktı Fenerbahçe. Acaba işleriniz mi çok yoğundu o zamanlar.Kim bilir belki de o zaman gücünüz yetmiyordu da, şimdi yetiyordur.  

Bu seneden önce ki 4 sene Fenerbahçe’li olmanız sorun değildi ama bu sene Fenerbahçe’yi şampiyon yaptırdığınız için Fenerbahçe’li başbakan istenmiyor artık.  

Başbakan Fenerbahçe’li olmasaydı, Fenerbahçe bu zayıf kadrosuyla, düşük ekonomisi ile, kötü oyuncuları ve berbat oyunu ile şampiyon olabilir miydi hiç. Trabzon’u da zaten şans eseri yendi Kadıköy’de. Diğer maçları zaten başbakan bağladı. Hakemler hep Fenerbahçe lehine çaldı, Trabzon’un rakiplerinin lehine ise habire penaltı çalıp durdular! Fenerbahçe’nin aleyhine hiç hata yapmadılar, hep Trabzon’un aleyhine hata yaptılar.  

Gelelim Aziz Yıldırım’a. Helal olsun adama yaa..Emenike işini nasıl ayarladı ama. Hiç sakatlığı olmayan, sapa sağlam adam Fenerbahçe’ye karşı oynamadı. Emenike Fenerbahçe’ye karşı oynamış olsaydı kesin Trabzon şampiyon olurdu. Zaten sezonun ilk yarısında Emenike oynamıştı ve Karabük yenmişti Fenerbahçe’yi ! Emenike Fenerbahçe’ye karşı oynamadı ve gitti Trabzon’a karşı oynayarak çok güzel goller attı ve Trabzon’u şampiyonluktan etti !  

Sezer’i de bağladı zaten Aziz Yıldırım. Fenerbahçe’ye gelecek kesin. Fenerbahçe’ye karşı hiç iyi oynamadı sonra gitti Trabzon maçında kendinı yırttı ve 2 gol 1 asist yaptı !  

Aziz Yıldırım’ın icraatları bunlarla da bitmedi. Her hafta hakem odası bastı, hakemlerin gözü korktu ve hep Fenerbahçe lehine kararlar verdiler ! Çünkü o bir öcü !  

Aziz Yıldırım ayrıca Emre’ye de “menajerine söyle gitsin A.Gücün’deki arkadaşlarına mesaj göndersin ve iyi oynamasınlar” talimatını verdi. Tetikçi Emre’de gerekeni yaptı ve A.Gücü oyuncuları Fenerbahçe’ye karşı bilerek kötü oynadılar. Çünkü Emre onların babası ve her dediğini de yaparlar.  

Bir de Fenerbahçe’li oyuncular Gençlerbirliği oyuncularını maçın devre arasında “niye bu kadar hırslı oynuyorsunuz, şampiyon mu olacaksınız lan” diye tehdit ettiler.. ( yanlış mı hatırlıyorum, o başka takımın oyuncuları mıydı yoksa!!)  

Beşiktaş’lı Ferrari’yi de satın almış bu Aziz Yıldırım. Baksana adam Fenerbahçe maçında bilerek penaltı yaptırıp, kırmızı kart gördü ve takımını sattı !!  

E oldu mu şimdi Aziz Baba. Geçen 3 sene boyunca ve Denizli’de kaçan şampiyonlukta nerdeydin? Keşke o zamanlarda da bağlasaydın işleri böyle. Transfere de neden bu kadar para harcıyorsun anlamıyorum. Çok daha az parayı rakip oyunculara vererek ve hakemleri korkutarak şampiyonluğu kazandırabiliyorsun zaten.  

Bir maçta hiç 3 penaltı olur mu? 17’de 16 galibiyeti sahada hakederek kazanmak mümkün mü hiç? Mutlaka altında yatan bir çapanoğlu vardır, iyi araştırmak lazım.  

Haydi çocuklar Taksim’e. Fener şampiyon oldu, bunu protesto etmeniz lazım. Seneye de Taksim’e, bundan sonra her sene Taksim’e. Renklerin kardeşliğini de hatırlayın ve organize olurken diğer kardeşlerinizi de Taksim’e çağırmayı unutmayın.  

Bu şampiyonluğu getirdikleri için Başbakana ve Büyük Başkana teşekkür eder, geçmiş yıllarda bunu yapmadıkları için de teessüf ederiz.  

Saygılarımla,  

Muhittin KAYAKIRAN  

mkayakiran@borusan.com 

 
Toplam blog
: 72
: 623
Kayıt tarihi
: 12.11.09
 
 

1974 Adana Doğumluyum. İTÜ Makina 1996 mezunuyum. Hobilerim arasında film seyretmek, müzik dinlem..