Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '09

 
Kategori
Futbol
 

Haydi Fener Sivas'a destek Beşiktaş'a köstek olma Haftası

Haydi Fener Sivas'a destek Beşiktaş'a köstek olma Haftası
 

..


Öncelikle biz Fenerbahçelilerin düşüncesi eğer Fenerbahçe şampiyon olamazsa öncelikle Galatasaray’ın şampiyon Olmaması ve sonrasında da Beşiktaş’ın olmamasıdır. Ve bu doğrultuda bu hafta sakat ve cezalı futbolcularımız ne kadar çok olursa olsun Beşiktaş’a dur demeliyiz ve Sivas’ın önünü açmalıyız.

Tabi bu yazıyı yazarken de sunu belirtmeden edemeyeceğim, herkesin de hem fikir olduğu bir konu Sivas buralara söke - söke Bileğinin hakkıyla ve futbol oynayarak geldi. Söyle bir futbolcularına göz atarsak gerçekten muhteşem bir kadrosu Var. Kalecileri bu sezon çok formda, Abdurahman Dereli, Blica, Sedat ve Hayrettin’den oluşan savunma 4’lüsü mükemmel.

İbrahim Dağaşan takımın görünmeyen kahramanı orta sahada oyunu mükemmel kuruyor, top tekniği süper, Sezer Badur, Her gün biraz daha üstüne koyarak oynuyor ve yıla damgasını vurabilir. Sylla takıma katkısı çok büyük ve tam bir takım Oyuncusu. Ve Mehmet Yıldız, ı ile Kamanan’ı ile Tum’u ile Balili’si ile Musa’sı ile Sivas tam bir takım.

Ve son olarak da bu oyuncuların artık milli takım için düşünülmesi gerektiğini savunuyorum, gerçekten hepsi de Mevkilerinin en formda isimlerinin başında geliyor. Özellikle sol kanatta İbrahim Üzülmez’den çok daha iyi bir Hayrettin var. Orta sahada Selçuk, Mehmet Topal gibi topu iyi kullanamayan oyuncular yerine İbrahim Dağaşan ve Sezer Badur var. Gökhan gönülden bir eksiği olmayan ve Sabri’den artısı olan Abdurrahman Dereli var. Ve Oynarsa eminim milli takımın en iyi savunma oyuncusu olacak Sedat var. Fatih Terime Sevgilerle :))

 
Toplam blog
: 63
: 1315
Kayıt tarihi
: 20.12.08
 
 

Futbol konusunda bilgisine güvenen, sporu çok seven ve sporla barışık olan biriyim. Spor yorumların..