Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mayıs '08

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Haydi tiyatroya..

Tiyatro insanı sağlıklı düşünmeye yönlendiren bir sanat dalıdır.. Her oyunun sonunda mutlaka yaşamımızla ilgili bir kesitimizi alırız..

Oyunun sonunda, "ben yaşamın neresindeyim" sorusunu sorar, artılarımızı ve eksilerimizi gözden geçirir, ve ideallerimize güç toplarız..

Tiyatro sadece ideallerimize ve yaşam biçimimizi yönlendirmeye yardımcı olmuyor, günlük yaşamımızda örneğin bir insanla problemimizi çözmekte, kendi haklılığımızın nekadar ön planda olmuş olsa bile, karşı tarafa en az yüzde yirmi kadar hak verme özveri becerisini kazandırıyor..

Tiyatro bizlere, doğru, onurlu, idealist, akıllı, insaflı ve namuslu insan olmamıza yardımcı oluyor.. Tabiki tiyatro iyi algılanabilirse.!

Hayal gücümüzü zenginleştirir tiyatro.. Ütopik hayaller değil..!, Yapıcı, pozitif hayaller.! Bizleri gökyüzündeki bulutların ardına götürür bazen.. Bazen de mutluluk yağmurunda şemsiyesiz bırakır bizleri..

Siz..

Evet sizde mutluluk yağmurunda ıslanmak istiyorsanız, 15 Mayıs - 4 hazıran 08 tarihleri arasında düzenlenen, 16. uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali ne yer bulabilirseniz mutlaka bilet alın..Oyunlar bugün başlıyor, bilet fiyatları 10 ytl, oyun başlamadan 20 dakika önce gişe önünde beklerseniz, fazla bileti olanlardan satın alabilirsiniz..

Daha aydınlık bir ülke için, haydı herkes oyuna..

İyi seyirler..

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..