Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ağustos '09

 
Kategori
Haber
 

Haydi Türkiye birlikte büyüyelim.

Haydi Türkiye birlikte büyüyelim.
 

İdeal Sağlıklı Yaşamda akıl, beden ve ruh dengesini iyileştirerek başarılı Olmak. Konferansı.


‘Haydi Türkiye, birlikte büyüyelim’ kampanyası

İdeal Sağlıklı Yaşamı Araştırma, Geliştirme ve Destekleme Derneği tarafından gerçekleştirilen konferansta sağlık yaşamda başarılı olma sanatı ve başarı sürecinde hedefler anlatıldı.

İdeal Sağlıklı Yaşamı Araştırma, Geliştirme ve Destekleme Derneği’nin başlatmış olduğu ‘Haydi Türkiye, birlikte büyüyelim’ kampanyası kapsamında ‘başarı ve yaşam’ konulu konferans düzenledi.

Konya Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleşen konferansa konuşmacı olarak, İksir limited şirketinde anlaşmalı Danışmanlık hizmeti veren Araştırmacı-Yazar Rasim Tanrıverdioğlu, Araştırmacı-Biyolog Yaşar Yeni, Araştırmacı-Yazar Seher Başbudak’ın yanı sıra birçok vatandaş katıldı.

İdeal Sağlıklı Yaşamı Araştırma, Geliştirme ve Destekleme Derneği Genel Başkanı Yaşar Yeni, derneğin 3–4 yıl süren araştırma ve geliştirme çabaları sonucunda kurulduğunu belirterek, amaçlarının ideal sağlıklı yaşamın anlatıldığı, kişilerin akıl, beden ve ruh dengelerinin sağlanması olduğunu söyledi.

Derneğin genel merkezinin Konya olduğuna değinen Yeni, derneğin çoğunluğunun sağlık sektöründe bulunan doktor, biyolog, diyet uzmanı, sağlık memuru, avukat, veteriner hekim, gıda mühendisliği, kişisel gelişim ve hemşireler gibi kişilerden oluştuğunu aktardı.

İdeal sağlıklı yaşayan bir toplum için bilimsel, kültürel, sosyal, iktisadi ve eğitim alanlarında faydalı olmayı, yeni projeler geliştirmeyi hedef edindiklerini dile getiren Yeni, ‘başarı ve Yaşam’ konferansının da bu amaçla yapıldığını ifade etti.

Konferansta söz alan Araştırmacı-Yazar Rasim Tanrıverdioğlu, başarı sürecinde amaç, hedef ve düş sahibi olmak, Araştırmacı-Yazar Seher Başbudak ise akleden kalbin başarıyla buluşması konusunda bir konuşma yaptı.
 
Toplam blog
: 6
: 899
Kayıt tarihi
: 13.07.09
 
 

1971 yılında Isparta da doğdum.İlk ve orta öğrenimini Isparta içinde tamamladı.1985 yılında yatılıKo..