Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ocak '13

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Haydi veliler okula

Haydi veliler okula
 

Haydi Veliler Okula


Dursunbey Sabahattin GÖNDÜR İlkokulu hayata geçirmek için ortaya koyduğu proje ile velilere seslendi. Haydi Veliler Okula...

Haydi Veliler Evlerden Okula, Haydi Eğitimciler Okullardan Evlere, İş Yerlerine… 
 
Dursunbey Sabahattin GÖNDÜR İlk ve Ortaokulu hayata geçirmek için ortaya koyduğu proje ile velilere seslendi. Velileri okulun bir parçası olmaya çağıran okul, eğitimcileri de öğrenci ve veliler ile birlikte hareket etmeye çağırdı. 
 
Velilere seslenen okulumuz; 
 
Sizler eğitimin hayati bir parçasısınız, sizler ev ile okul arasındaki en önemli bağlantılarsınız ve okul hayatına dahil olduğunuz zaman, okullarımızı; öğrenmek, büyümek ve gelişmek için daha iyi yerler haline getirebilirsiniz. 
 
Siz değerli velilerimizi katılımcı olarak desteklemeye, sizleri okul idareleri ve öğretmenleri ile beraber çalışmanız için gerekli fırsat, beceri ve araçlara sahip olmaya ve dolayısıyla eğitim sisteminin başarısına katkıda bulunmaya davet ediyoruz. 
 
Kıymetli velilerimiz; 
Her veli öğrencisinin okulda öğrendikleri bilgileri desteklemek için, öğrencisi ile etkin çalışarak ve öğrenmeyi hayatın önemli bir parçası haline getirerek, evde pozitif bir öğrenme ortamı sağlamayı istemez mi? 
 
Değerli velilerimiz; işte bu beceriyi kazanmak için okul ile ev arasında anlaşılabilir bir iletişim sağlamak, öğretmenler ve idareciler ile verimli bir diyaloga sahip olmak vazgeçilmez bir unsurdur. 
 
Sizleri okul faaliyetlerine katılmaya, okul etkinlikleri ve gezileri için gönüllü olmaya, görüş bildirmek için okul seviyesindeki toplantılara katılmaya davet ediyoruz. 
 
Biz Dursunbey eğitimcileri olarak sizleri okullarımızda görmekten onur duyarız. Dursunbey eğitimcileri olarak sizlerden tek isteğimiz eğitim ortamına görüş ve manevi desteğinizle katkıda bulunmanızdır. 
 
Bu sebepledir ki okul ortamını; Bütün veli görüşlerinin desteklendiği, değer verildiği ve dinlendiği pozitif sıcak bir yuva olarak oluşturmayı asli görev biliyoruz. 
 
Yine bu sebepledir ki; 
 
Veli katılımını engelleyebilecek engelleri tespit ederek ortadan kaldırmaya, (Velilerimizin okula çağrılma sebebi olarak, para istenecek, öğrencimin notu bildirilecek, öğrencim hakkında uyarılacağım gibi düşünceleri kafalarından atmaları için bütün önlemleri almaya) Okula ulaşamayan velilere, okul ulaşarak engeli ortadan kaldırmaya söz veriyoruz. 
 
Velilerimizi okullarımızda sık görmek adına; 
 
Okul ve ev ortamında öğrencinin eğitimini, desteklemek için velilerin ihtiyacı olacak eğitim, bilgi ve becerileri sağlamaya, 
 
Velilere yönelik ücretsiz kurslar açmaya, 
 
Velilere yönelik verimli ders çalışma teknikleri ile ilgili seminerler düzenlemeye, 
 
Velilere yönelik açık derslik uygulaması başlatmaya (belirli zamanlarda sınıfı velilerin izlenimlerine açmak) 
 
Aile içi iletişim seminerleri düzenlemeye, 
 
Belirli gün ve haftalarda yapılan etkinliklere, okul gezilerine velilerimizi dahil etmeye, 
 
Veli-Okul kaynaşmasını sağlamak için yenilikçi bir yaklaşım ile davranmaya söz veriyoruz. 
 
Böyle bir ortamda size kalan tek şey okula gelmek ve eğitimin bir parçası olmaktır. 
 
Haydi veliler okula diyor, ve sloganımızı aşağıdaki şekilde belirliyoruz. 
 
‘’HEP BERABER ÇOCUKLARIMIZ İÇİN FIRSAT YARATIYOR VE BU FIRSATLAR İLE HAYALLERİNİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ.’’ 
 
Çocuklarımızın geleceği için; HAYDİ VELİLER EVLERDEN OKULA, HAYDİ EĞİTİMCİLER OKULLARDAN EVLERE, İŞ YERLERİNE …
 
Toplam blog
: 94
: 183
Kayıt tarihi
: 15.11.12
 
 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde 1970 yılında ailenin ikinci oğlu olarak Dünya'ya geldim. Eskişeh..