Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Eylül '14

 
Kategori
Eğlence - Hobi
 

Hayranları kitap bağışlayarak Malatya’da Cansel Elçin Kütüphanesi oluşturdu

Hayranları kitap bağışlayarak Malatya’da Cansel Elçin Kütüphanesi oluşturdu
 

Cansel Elçin Kütüphanesi


Sanatçılarımıza gösterilen sevgi seli çoğu zaman sınır tanımıyor. Eski zamanlarda olsak onlardan imzalı resimler alınır ya da fotoğraflar çektirilirdi. Bu gelenek elbette ki sürüyor ama zaman zaman şahit olduğumuz bazı sevgi gösterileri standart sanatçı fan sevgisinin dışında bir yerlere varıyor. Bunda sosyal meydanın etkisisi de yadsınmaz. Kolaylıkla bir araya gelebilecekleri platformlarda organize olup, sevdikleri sanatçılar ile iletişim halinde oluyorlar.
 
Örneğin sevdiği sanatçıya “onu çok seviyorum” demek bazıları için klişe kalırken, “Sevgiyi anlamlı hale getirebilmek için ne yapabilirim?” sorusu üzerine kafa patlatıyorlar ve duygularını toplum adına yararlı eylemlere dönüştürmek için organize oluyorlar .
 
Kimi sevgisini anlamlı kılmak için sanatçılar adına fidanlar dikiyor, kimi de doğum günü hediyesi olarak sanatçının adına önemli derneklere bağış yaparak bu sevgisini sunuyor. Bu gibi eylemler bazı Fan kitlerlerinin ne denli bilinçli hareket ettiklerinin bir göstergesi . Körü körüne sevginin karın doyurmuyacağını ve bunun bir simgesi olması gerektiğinin farkındalığını yaratmak istiyorlar.
 
Son olarak bu fan kitlerlenin yaptığı örnek bir davranış bana twitter’dan bildirildi. Sevilen oyuncu Cansel Elçin için , fanları   1223 adet kitap bağışı yaparak Malatya’da Cengiz Topel ilk öğretim.okulunda Cansel Elçin Kütüphanesi oluşturdu! Sonrasında bu anıyı ölümsüzleştirmek içinde oyuncuya bir plaket hazırlayıp kendisine takdim etmişler.
 
Daha ne söylene bilir ki?
 
Toplam blog
: 57
: 3584
Kayıt tarihi
: 07.01.12
 
 

Ege Üniversitesi Bilgisayar Programcılığından mezun oldum. Bilgisayar ve İletişim sektöründe çalı..