Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Aralık '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Hayvanlar 2015 Kışında Kıyafetlerin Başrol Oyuncuları

Hayvanların ilham verici silüetleri şimdi kıyafetlerde...

Geçtiğimiz sezonda varolup, bu sezonda etkisini sürdüren trendlerden biri de "hayvan figürleri". Dünyaca ünlü tasarımcılar 2014-2015 sonbahar/kış koleksiyonlarında büyük hayvan figürlerine yer verirken, bu figürlerin özgürce sokak modasını da etkisi almasına almasına şaşırmamak lazım. Dolce Gabbana, Valentino ve Vivienne Westwood, bu motifleri koleksiyon parçalarına taşıyan tasarımcılardan sadece birkaçı.

Hayvan severler için mutluluk verici bu trendle artık sokak stilleri de daha çarpıcı olmaktan geri durmuyor. Oldukça büyük formlarıyla yer alan hayvan motifleri ile dikkat çekici kombinler yaratmaksa çok kolay. Çünkü motif zaten yeteri kadar dikkat çekici olduğundan, kıyafetin geri kalan kısmıyla kimse ilgilenmiyor.

hayvan_motifleri_defile_2

Tasarımlarda tilki, kurt, kuş, horoz gibi figürlere daha çok rastlanırken, ayakkabı ve çantalarda da durum farklı değil. Özellikle ayakkabılarda yer alan hayvan figürleri ile iddianızı konuşturup, etkileyici ve sıradışı stillere imzanızı atmanız mümkün.

Aşağıda moda haftalarından ve sokak stillerinden derlediğim hayvan figürlü kombinler yer alıyor. Hayvanları seviyorsanız, hem sevimli hem de dikkat çekici görünmek istiyorsanız, hayvan figürlü bir kıyafeti gardırobunuza neden hemen katmıyorsunuz?

hayvan_motifleri_sokak_modası_4

 

hayvan_desenleri_sokak_modası_1

 

hayvan_motifleri_sokak_modası_7

 

hayvan_motifleri_sokak_modası_3

 

hayvan_motifleri_sokak_modası_8

 

Hayvan figürlerinin yer aldığı farklı kombinleri incelemek için "Hayvanlar 2015 Kışında Kombinlerin Başrol Oyuncuları" yazısına tıklayabilirsiniz.

Trendler ve stil önerileriyle ilgili yazılarımın devamını blogum "Pimood" ta bulabilirsiniz.

 

 

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..