Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '07

 
Kategori
Ruh Sağlığı
 

Hayvanlar alemi

İnsanlarla hayvanları birbirlerinden ayıran en büyük özellik hayvanların içgüdüleri insanların ise akıllari ile hareket etmeleridir. Hayvanlar karınlarını doyurmalarının haricinde hiçbir canlıya zarar vermezler. Son zamanlarda iki ayaklı, bir çuval bıyıgı olan, pantolon gömlek giyen hayvanlar. Şehir merkezlerinde boy göstererek, ama genelde sürü halinde hareket edip, gözlerine kestirdikleri, bayan erkek, çocuk ayırımı yapmadan, tecavüz, yaralama, öldürme emellerini gerçekleştirmektedirler.

Butun bu olanlar diger insanlarin gozleri onunde gerceklesmektedir. Dusunsenize olaya sahit olan yada madur olan kisinin daha sonraki yasamindaki psikolojik rahatsizligi, her zaman insanlara karsi on yargili, toplumdan kopuk, korku icinde, yataga her yattiginda yasadigi, yada sahit oldugu olayin tekrarlanma korkusu ile uykulari kacan. Karisi yada cocuklari ile sokaga cikarken yada cocugunu okula, yada ise gonderen ana ve babanin cocucgun eve donunceye kadarki tedirginligini hic bu sekilde yasanirmi, yasanirsa buna yasamakmi denir? Bu hayvanlar bir kac gun icerisinde ortaya cikmadi, bunlar abilerinin, amcalarinin sayesinde, korumalari altinda insanlardan guc alarak iyice boy gostermeye basladilar. Olaylari gerceklestiren hayvanlar, bu olaylara goz yuman, gormezden gelen, besleyip buyuten diger hayvanlar ile ayni familyaya sahiptirler.

Korku ile, bu hayvanlar ile birlikte yasamak istemiyorsaniz, bagli bulundugunuz valiliklere, emniyet mudurluklerine, icisleri bakanligina , basbakanliga, dilekce, telefon, email yada fax ile tepkinizi gosterirseniz, gosterilen yogun tepkinin neticesinde, hayvanlar eskiden oldugu gibi tekrar inlerine sokulur. Insanlarda tedirginlik icerisinde yasamazlar aksi taktirde, hayvanlari evinizdede gunun 24 saatinde gorebilirsiniz. Tercih sizin, hayvanlarla birliktemi yoksa insancami?

 
Toplam blog
: 377
: 711
Kayıt tarihi
: 05.08.06
 
 

Türkiye'yi ve Türk insanını çok seviyorum. Dünyada bütün canlıların yaşam hakkı olduğuna inanıyorum...