Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Temmuz '14

 
Kategori
Magazin
 

Hazal Kaya / Bravo Hazal… Yeni reklam yüzün ve Ay Yapım için.

Hazal Kaya / Bravo Hazal… Yeni reklam yüzün ve Ay Yapım için.
 

Hazal Kaya, iki milyon Dolara Arapların yeni reklam yüzü oluyor haberini okuyunca, bir Hazal Kaya hayranı olarak inanın çok sevindim ve Bravo Hazal dedim. Hem kendi kazandı, hem de ülkemize döviz kazandırdı.

Bugün Gazetesinden Gülden Avuç’un haberine göre, son dönemlerde Ortadoğu, Balkanlar, Arap ülkeleri ve Türki cumhuriyetlerinde yıldızı parlayan, çok sevilen güzel oyuncu Hazal Kaya, Aşk-ı Memnu ve Adını Feriha Koydum dizilerinin ardından reklam filmiyle de şöhretine şöhret katmaya hazırlanıyor. Daha önce annesi ile bir deterjan firması reklamında oynamış ülkemiz kanallarında gösterilmişti. Başarılı oyuncumuz şimdi de bir güzellik markasıyla el sıkışmıştı. Reklam filmi çekimleri için Malezya’nın başkenti Kuala Lumpur’da kamera karşısına geçen Hazal Kaya’nın bu anlaşmadan 2 milyon dolar kazanacağı öğrenilmiştir.  Ülkemizi de döviz kazandırmış olması alkışlanacak, övgüye değer bir hareket.

Hazal Kaya’nın reklam filmi Türkiye’de yayınlanmayacakmış. Sadece Arap ülkeleri ve Türki Cumhuriyetlerde yayınlanacak. Birçok firma Türk ürünlerini, sadece Ortadoğu ve Arap ülkelerinde reklamlarının yüzü yapmayı tercih ediyor. Tuba Büyüküstün İspanyol bir mücevher firması ve bir şampuan firmasının sadece Ortadoğu yüzü olurken, Beren Saat de Pakistan’da bir tekstil firmasının Ortadoğu yüzü olmak için teklif almış. Bütün bunlar, bacasız sanayi tabir ettiğimiz döviz kazandırma yöntemidir. Bütün sanatçılarımız övgüye değer buluyorum.

Hazal Kaya için bir sevindirici haber de Ay Yapım ile anlaşması oldu. Acun.com’un haberine göre; Güçlü oyuncular ile çalışan Ay Yapım, Hazal Kaya’yı da bünyesine almış oldu. Daha önce Burak Özçivit ile anlaşan Ay Yapım, şimdi de Hazal kaya’yı kadrosuna dahil etmiş oldu.

Zaynab AL Iraqai'nin fotoğrafı.

Geçen yıllarda Hazal Kaya’nın “Adını Feriha Koydum” dizisini senaryolarını yazan Melis Civelek ve Sırma Yanık’ın kaleme aldığı dizi projesi için büyük bir hazırlık çalışmasına başlayan yapım şirketi uzun süredir görüşme halinde olduğu Hazal Kaya ile anlaştı. ‘yolunu kaybeden bir aşkın hikayesi’ sloganıyla yola çıkan dizinin yönetmeni Andaç Hanedaroğlu olduğu iddia ediliyor.
 
 

Dizi için Hazal Kaya’ya eşlik etmesi beklenen oyuncu için yapım ekibinin Burak Özçivit ve Mehmet Günsür gibi isimlerle anlaşmak üzere olduğu öne sürüldü.

Kasım ayında başlaması beklenen yeni dizinin Atv’de yayınlanması bekleniyormuş.

Birçok ünlü oyuncuyu bünyesine katan Ay Yapım, gücüne güç katıyor. Hazal Kaya’nın katıldığı Ay Yapım Şirketinde, Burak Özçivit, Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel, Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah, Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün, Engin Altan Düzyatan ve Nebahat Çehre gibi ünlü oyuncular kadrosunda yer alıyor.

#Hazatay<br /><br />
New look ...New hairstyle<br /><br />
Same hairstylist. .<br /><br />
New photos ..<br /><br />
Maybe same producing company  .Who knows what is next !!!

Aklıma gelen önümüzdeki 2015 yazında, Ay Yapım Çağatay Ulusoy ile yeni bir sinema filmi hazırlığı içinde olduğunu yazmıştım. Çağatay Ulusoy’un hangi bayan ile başrol paylaşacağı belli değil demiş, eklemiştim. Beki de Hazal Kaya ile olur demiştim. Artık Hazal Kaya da Ay Yapım bünyesinde olduğuna göre, birlikte bir sinema filmi çevirmeleri çok zor olmayacak. Her iki sanatçının sevenlerinin son iki yıldır ortak isteği zaten bu. Neden olmasın, inşallah diyorum.

Hazal Kaya, son günlerde imaj da değiştirmiş. Saçlarını Aşk-ı Memnu dizisinde olduğu küt kestirmiş, pek de hoş olmuş.

Hazal Kaya'ya Ay Yapım’da gerçekleşecek yeni dizisinde başarılar dilerim. Ayrıca ülkemize kazandırdığı döviz getirileri için tekrar kocaman bir bravo diyorum.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller İnternetten, Nermine Abeed The legendary Femir Facabook sayfasından  alınmıştır.

 

Not: Burada yazılan tüm yazıların elektronik imza ve zaman damgası güvencesi altında yasal hakları korunmaktadır. Hiçbir şekilde basılı ya da elektronik bir ortamda (CD, İnternet vs.) kaynak gösterilmeksizin izin alınmadan kullanılmaz.

 

  

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..