Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Nisan '15

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya- Aras Bulut İynemli uyumu

Hazal Kaya- Aras Bulut İynemli uyumu
 

Bu yazıyı sizlerin meraklı soruları yüzünden cevap niteliğinde yazıyorum!

Efsaneye dönüşen Hazal Kaya- Çağatay Ulusoy çiftinin yerine yeni çift yaratmak hayranlar için oldukça zordu. Hazal’a ve Çağatay’a hiçbir partneri yakıştırılamadı gitti. Femir gibi Feriha- Emir çiftini ölümsüzleştirmek adıyla guruplar kuruldu daha niceleri sayfalar açıldı haliyle de “Adını Feriha Koydum” dizisi efsaneye dönüştü. “Yerine Sevemem” şarkısı sanırım onlar için söylendi ve söylenmeye de devam ediyor. Ta ki “Maral” dizisi yayına alınana kadar!

Maral dizisinde Maral ve Sarp oldukça sevimli genç bir çift, Hazal ve Aras’ın doğası ile örtüşmüş. Her ikisinin de yaşlarının gençliği, hayatlarının baharında olmalarının getirdiği yaşam enerjileri, sevimli halleri, gülüşlerindeki sıcaklık, bakışlarındaki tılsım tabiri caiz ise cuk oturmuş! Bu sözlerime kızanlar olacak biliyorum, onların sadakatine saygı ile bakıyorum umarım onlar da benim şahsi düşünceme saygı duyarlar.

Reytingleri içler acısı değil ama reklam verenler için oldukça riskli gurupta, hatta kanal için alarm çaldı bile… Tv8’in anlaşmaya ne kadar sadık kalacağını bilmiyorum ama tahminin Acun Ilıcalı’nın sözünü tutacağı yönündedir. Acun, sadece akıllı değil bir o kadar da sabırlı kimliği ile tanınmıştır. Bu sezon Survivor All Star’ı izleyenler fark etmiştir sanırım, diziyi kaldırmak gibi bir düşüncesi olduğunu kanısında değilim. Ayrıca her hafta verilen etiketlerle sosyal medyada oldukça sıklıkla adından bahsettiriyor.

Hazal Kaya’nın hayranları uzun zamandır Hazal’ı bir projede görmek istemişti, sonunda da istedikleri oldu, çoğunlukla internet üzerinden yayını izlemeye çalışanlar yüzünden haliyle reytingi az gibi görünüyor. Oysa oldukça fazla izleniyor ama kayıt altında ve ölçüm sisteminde değil, ayrıca denek gurubu olarak ölçüm kriteri sadece AB grubundaki izleyiciler. Bir de internet üzerinden izlenince reyting yerlerde sürünüyor gibi bir tablo çıkıyor ortaya.

 Size sesleniyorum,  ne yapın edin televizyonlarınızdan izleyin Maral dizisini, bence Maral- Sarp aşkı izlenmeye değer!

Görüntülerinde bazı insanların bulabileceği tek kusur boylardır, bu hanımefendilerin boyu da sanki 1.80, ben de ufak bir Türk Kadınıyım, ne yapalım gen işte, sonra Aras Bulut da kısa boylu bir adam değil! Ayrıca bu güne kadar izlediğim en komik çift oldular, neşeleri tavan yapıyor.  Siz boy farkını bir tarafa bırakında bu çiftin; gözlerindeki yıldızları toplayın, gülüşlerindeki güneşe serin ruhunuzu, acılarının mimiklerine darbe vuruşunu, neşelerinin yüzlerinde çiçek açışını, Aras Bulut’un kanatlarının altına sevdiğini alışını, Hazal Kaya’nın sevdiğine ruhu ile birlikte kaçışını, birbirlerine her sokulduklarında içimizi saran sevginin sıcaklığını duyun, görsel olarak güzelliklerini izleyin. Kim ne derse desin Hazal Kaya- Aras Bulut İynemli ekranlarda bu sezon gördüğüm en uyumlu çift olmuşlar!

Hayatta uyumlu olmanız dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..