Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ağustos '13

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya/ A.Ş.K mı, para mı?

Hazal Kaya/ A.Ş.K mı, para mı?
 

Çılgın fanlar kulübüne hoş geldiniz! Her halde başlık bu olmalıydı ama bambaşka başlıkla başladım satırlarıma. A.Ş.K dizisinden haberlere geçmeden önce hayran kitlesinin memnuniyeti ve bağlılığına değinmeden de geçemeyeceğim. Bu ne sevgi, bu nasıl bir bağlılık ve destek? Pek çok sanatçıyı kıskandıracak hayran kitlesine sahip Hazal Kaya. Ekranlarda gözümüzden sakınıp, burcu burcu çiçek açmasını izlediğimiz büyüttüğümüz “ küçük dev”  Hazal Kaya…

Hazal Kaya’nın sevenleri sanatçının moral bulması için düzenlediği TT çalışmasında Türkiye gündemine 2. sıradan girip kısa sürede birinciliğe yerleşti ve uzun zaman da birincilikte kaldı. Hazal Kaya fanları, "AskHazallaGuzel" başlığıyla yeni dizisi Eylül ayında yayınlanacak olan güzel oyuncuya destek verdiler.

Hazal Kaya Twitter hesabından sevenlerine teşekkür etmeyi unutmadı: Heyecanımızı paylaştığınız ve hiçbir zaman eksik etmediğiniz desteğiniz için çoook teşekkür ederizzz :)))

Hazal Kaya'nın hayranları Twitter'ı son bomba dizisi olan A.Ş.K'la salladı demek yetmez yıktı geçti. Dizi yeni yayın döneminin fenomenlerinden olacağa benziyor. Şimdiden büyük ilgi gördüğüne göre bu özlemi gidermek için seyirciyi ekrana kilitleyecektir..

Bugüne kadar farklı projelerde yer almasına rağmen Hazal Kaya, meslektaşları arasında da oldukça çok sevilen bir oyuncu. Şimdi yeni projesi ile geçtiğimiz sezonun sıkıntılarını gidermek için ve tekrardan başarısını elde etmek için iyi bir seçim olan A.Ş.K da seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

Eylül’de ekrana gelecek dizinin kadrosu
 Yapım   : Gold Film
Yapımcı   :Faruk Turgut
Yönetmen   :Ömür Atay
Uygulayıcı Yapımcı : Ahsen Tüzün  
Senarist   :Evren Şit, Serdar Soydan
Görüntü Yönetmeni :Oktay Başpınar
Sanat Yönetmeni :Zafer Kanyılmaz
Kostüm   :Nilüfer Çamur
Oyuncular   :Nebahat Çehre (Neslihan), Hazal Kaya (Azra),  Hakan Kurtaş (Kerem), Kaan Urgancıoğlu (Can), Aslı Tandoğan (Şebnem), Erkan Can (Rıza), Sevtap Özaltun (Ece), Nihal Koldaş (Sırma), Tugay Mercan (Abdurrahman), Osman Akça (Abdurrahman Adam), Güneş Emir (Melis), Elit İşcan (Semra), Servet Pandur (Müzeyyen), Gökay Müftüoğlu (Fırat)

Konusu da aslında günümüzün vazgeçilmezi para…Para bizim için ne kadar önemli? Kimine göre hiç, kimine göre de çok önemli. Ama yokluğun ve yoksulluğun ortasında kalmış bir kalp hangisini tercih ederdi? Para ile her şey satın alınır desem inanır mıydınız? Ne kadar para verirseniz verin kimse aşkı satın alamaz mı? Aslında dizinin kilitleri işte burada devreye giriyor.

Sürprizi bozmayacaksa konuyu biraz anlatayım istiyorum sizlere:
Birbirlerini delice seven Azra ve Kerem Spor Akademisi’nde tanışmış, o günden beri hiç ayrılmamışlardı. Peki, bu birlikteliğe aşk yeter miydi? Azra, ailesine güç bela bakabiliyor, Kerem uzun zamandır iş arıyordu. Yani aşk dışında iyi giden bir şey yoktu hayatlarında. Yokluğun ortasında her şey daha da kötüye gidecekti.

Günlerden bir gün hayatlarına Şebnem girdi. Tenis dersi sırasında fenalaşana kadar Azra’nın zengin öğrencilerinden biriydi aslında. Hastaydı Şebnem; ölecekti. Zengin bir ailede doğmuş, istediği her şey onun olmuştu. Paranın satın alabileceği her şey. Aslına bakılırsa mutlu değildi. Sağlıklı olduğu zamanları hatırlamıyordu bile. Dahası sevilmemiş, belki de yeterince sevmemişti. Aşka doymadan, aşka kanmadan ölmek istemiyordu Şebnem ve korkuyordu.Şebnem’in annesi Neslihan bu süre içerisinde kızına her türlü desteği vermektedir. Ama Şebnem paranın tek satın alamayacağı şeyin aşk olduğunu biliyordur.erisinde kızına her türlü desteği vermektedir. Şebnem, paranın satın alamayacağı şeyin aşk olduğunu farkına varır.

Azra'ya açtı içini, tıpkı küçük bir kız çocuğu gibi... O güne kadar başına gelen en iyi ve en kötü şeydi Azra ile tanışmak. Hem melek, hem şeytan; hem dost, hem de düşmandı aslında Azra. Hayallerini gerçekleştirmeye, kendisini ve Kerem'i kurtarmaya çalışırken Şebnem'i kullanacaktı. Ancak aşkını kurtarmak için aşkını feda edebilir miydi insan? Böyle bir şeyi göze alabilir miydi?

Azra: "İnsan sevdiği için her şeye katlanır. Fedakârlık olmadan sevgi olur mu? Demek ki gerçekten sevmiyormuş seni."

Azra:"Hayatımda ilk defa kendim için bir şey yapacağım anne. O da mecbur olduğum için. Ve ne dersen de... Bana engel olamayacaksın!"

Azra:"Sen ben diye bir şey yok ki... Biz varız! Senin canın yanarsa benim de yanar. Sana bir şey olursa Kerem, bana da olur."

Hazal Kaya ve Hakan Kurtaş, yaşadıkları tutkulu aşk ve aldıkları kararlar ile izleyiciye, tüm hayatını sorgulatacak. Aşkınız için ne kadar ileri gidebilirsiniz? Hepsini sezonda Eylül ayı itibarı ile ekranlarda dizi akıp giderken biz de evimizin sıcacık ortamında sorgulayacağız.

Hazal Kaya yeni dizisi A.Ş.K için yenilenip döndü Amerika’dan, konu gereği pek çok izleyicinin gözbebeği olacak gibi görünen diziyi tercih etmesini de çok yerinde ve akıllıca buluyorum. Aslında rol olarak biz Hazal Kaya’yı hiç bu kadar içten pazarlıklı görmemiştik. Bence melek suratının şeytansı düşüncelerle ele geçirilişi hepimizi ekranlara bağlayacak gibi…

Fragmanın haftaya Kanal D'de  Cumartesi gösterilmeye başlayacağını da bildireyim sizlere.

Projenin iyi işlenmesi bize yepyeni ve soluk soluğa izlenecek dizi kazandıracağa benziyor. Seyircinin ekrana kilitlenmesine de artık an kaldı ve geri sayım başladı. Hayırlısı olsun!

Hayatta her şeyin hayırlısını görmek dileği ile….

www.televizyongazetesi.com

 
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb 


 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..