Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
Okunma Sayısı
788
 

Hazal Kaya- Çağatay Ulusoy Hayranları Bütün Dünyaya Haykırıyor

Hazal Kaya- Çağatay Ulusoy Hayranları Bütün Dünyaya Haykırıyor
 

Yıllardır süren, gün geçtikçe büyük sorun haline gelen Hazal Kaya - Çağatay Ulusoy’un aynı projede bir araya getirilememesi artık öyle bir hal aldı ki dünya haykırıyor. Bu çığlığı dinlememek, duymamak imkansız bir duruma dönüştü.

Acı ve özlem içinde çığlık çığlığa haykıran hayran kitlesi güçlerine güç katarak 14 Ekim gününe hazırlanıyor. 14 Ekim günü Latin Amerika ülkelerinin başlatmak istediği TT ye aynı saatlerde ama ülke saatleri ile bir gün sonra 15 Ekim gecesi katılan ülkeler ile tam bir sevgi yumağı oldular. Birlikten güç doğar! Bakalım bu TT ye daha kaç ülke katılacak ve asıl önemlisi bu sesi kimler duyacak?

 Sanırım şimdilik bu sesi benden başka duyan da yok! Ama neden olmasın ben ümitliyim.

Arjantin ,Uruguay ,Şili, Paraguay 14/10- 18:00

Venezuella, Porto Riko, Gana14/10- 17:00

Meksika,Peru, Kolombia 14/10- 16:00

El Salvador, Kosta Rika 14/10- 15:00

Türkiye, Sudi Arabistan, Moldova 15/10- 00-00

Pakistan 15/10- 02:00

Hindistan 15/10 03:00

Hayatta ümit ettiklerinize kavuşmanız dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 

 

abdurrahman balcilar bu blog'u önerdi.

Önerilerine Ekle Beğendiğiniz blogları önerin, herkes okusun.

 
Tıklayın, siz de blog yazarı olun! Aklınızdan geçenleri paylaşın!
Facebook hesabınızla yorum yapın, daha çabuk onaylansın!
 
Toplam blog
: 691
Toplam yorum
: 110
Toplam mesaj
: 4
Ort. okunma sayısı
: 3678
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..

 
 
Yazarı paylaş
  • Tümünü göster