Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ocak '14

 
Kategori
Magazin
 

Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy ile sinema filminde oynayabilirmiş!

Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy ile sinema filminde oynayabilirmiş!
 

Hazal Kaya, Star Tv'de Kenan Erçetingöz ile yaptığı “Yüz Yüze” programında dobra, dobra, konuştu. Hakkındaki çıkartılan Şehir Efsaneleri haline gelen dedikoduları, bütün içtenliği ile cevaplandırdı.

Güzelliği, neşeli halleriyle göz dolduran Hazal kaya, Kenan Erçetingöz karşısında çok rahattı. Her sorulan soruya kaçamaksız net cevaplar verdi. Büyük çoğunluğun beklediği Çağatay Ulusoy ile aşk dedikoduları sorusuna bakın nasıl cevap verdi. “Twitter’ den bir hayranın yazdığı twit bilgisine göre, bir akşam Çağatay’ın yanına şapkalı bir kız geldi, Çağatay’la sarmaş-dolaşlardı. Sonra şapkasını çıkartınca bu Hazal’dı”, yazmış. “Ama fotoğraflarını çekemedim” demiş. Kenan Beyin sorusu, Çağatay’la bir şey yaşadın mı? Yaşamdın mı? Hazal’ın net cevabı “Hiç öyle bi şey olmadı”. Lafın kısası müşterek fanları olan Femir’cilerin dizi aşkının gerçekte de çok olmasını istediklerinden dolayı, çıkardıkları dedikodudan ibarettir. Ben de daha önce yazmış olduğum blog yazımda belirtmiştim. Dizi bittikten sonra hiç bir arada olmadıklarını yazmıştım. Ancak sevenleri onları fotoshopla bir araya getirip aynı çerçeveye koyuyorlardı.

 

Kenan Erçetingöz’ün Çağatay’la beraber yeni bir projede oynamak ister misin? Sorusuna şu cevabı verdi. “Yani bu, zamana, duruma, senaryoya göre değişir, tabi ki, niye olmasın. Yani hayatta oynamam Çağatay’la bir daha durumu yok”. Demiştir. Cevabı açarsak, birlikte bir filmde oynayabilirlermiş.

 

Adını Feriha Koydum dizisinden niçin ayrıldığını, Son Yaz Balkanlar 1912 ve Aşk dizilerinin erken final yapmaları nedeniyle ne hissettiği konularını, açıklıkla dile getirdi.

Can Bonomo ile sadece arkadaş olduklarını söyledi. Gerçek aşkın var mı şu anda? Sorusuna “Yok” cevabını verdi. Ayrıca, okul yıllarında sıkı bir Ricky Martin hayranıymış.

 

Kilo alma hastalığı konusunda suratındaki tuhaf şişliğin şeker hastalığı ile ilgiliymiş. Çağatay’la oynadığı zamanki kilo tamamen fazla yemekle alakalıymış. O zamanlarda hem Hazal, hem de Çağatay kilo almışlardı. Sonra beraber, bir daha kilo almak yasak diye birbirlerine söz vermişler. Yolları ayrı olmalarına rağmen kadere bak ki, geçtiğimiz Temmuz ayında her ikisi de yeni dizileri için 11’er kilo verdiler.

 

Hazal Kaya, zaman zaman ağır baskılar, asılsız haberler nedeniyle oyunculuğu bile bırakmayı düşünmüş. Ama her zaman bir B planı varmış.

Şu sıralar dinlendiğini, dizi projesi olmadığını, iyi bir senaryo ve güvenebileceği bir yönetmen ile Sinema filmi çekebileceğini belirtti. Ben daha önceki yazılarımda da hep belirttim. Fanlarının ve sevenlerinin ortak isteği bu sinema filmini önümüzdeki yaz Çağatay Ulusoy ile oynamasıdır. Ay Yapım olur veya başka bir yapımcı dilerim bu ortak Sinema film projesini hayatiyete geçirirler.

Hazal kaya’nın anneannesinin bir sözü varmış, “Utanan, iyi gülen insandan korkma” dermiş. Çağatay’da utangaç, sıkılgan ve de iyi gülen biri olduğuna göre, bir gün birlikte aynı projede olacaklardır.

Çağatay’ın Star Tv.deki “Medcezir” dizisini seyredemediğini, Fragmanları izlediğini çok mutlu olduğunu, Çağatay’ın Serenay’ın ve Taner ölmez’in başarılı olduğunu belirtmiştir.

Beren Saat, Vahide Gördüm ve Nebahat Çehre ile ilgili çok olumlu şeyler söyledi. Daha bir çok konuda bilinmeyen yönlerini açıkladı. Hiç kimse ile kavga etmediğini açıkça anlattı.

Hazal Kaya ile her konuyu konuşan, konuşturan Kenan Erçetingöz’e bu başarılı “Yüz Yüze” programı için buradan tebrik eder, ayrıca çok teşekkür ederim.

 

Hazal kaya, güzel gözlerin, gülen yüzün hiç hüzünlenmesin, başarılar seninle olsun.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever 

Not: Görseller internetten alınmıştır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..