Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Eylül '13

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya- Hakan Kurtaş- Aslı Tandoğan- Nebahat Çehre- Kaan Urgancıoğlu/A.Ş.K ile kavuşma günü!

Hazal Kaya- Hakan Kurtaş- Aslı Tandoğan- Nebahat Çehre- Kaan Urgancıoğlu/A.Ş.K ile kavuşma günü!
 

Nihayet bugün günlerden A.Ş.K günü! 8 aydır üzerinde çalışılan proje emeklerinin karşılığını bulabilmek için ekranlarımıza geliyor. Hazal Kaya fanları sanırım özledikleri oyuncunun tek bir karesini kaçırmamak için nefeslerini bile tutacaklar.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, yönetmenliğini Ömür Atay’ın yaptığı, senaryosunu Evren Şit ve Serdar Soydan’ın kaleme aldıklarıA.Ş.K Çarşamba günleri 20:00’da Kanal D’de yayında olacak

Büyük emekler sonucunda daha gösterilmeden medyada ses getiren A.Ş.K, gösterime girmesi ile de eleştirilerin hedefinden reytinglerin tartılarına teslim olacak! Gösterim günü için rakibi Muhteşem Yüzyıl izleyenlerinin bile seyredeceği bir saatte yayına alınmasının avantajını yaşayacağını söylemeliyim. A.Ş.K ekranda arz-ı endam ederken Muhteşem Yüzyıl ekrana özeti ile geliyor ki kategorileri farklı dolayısı ile de kitleleri de farklı olacaktır.

Biraz diziye bakalım istiyorum…

Dizi adını Azra, Şebnem ve Kerem’den alıyor ve haliyle adı da A.Ş.K oluyor. Ş’nin yerine bakarsanız da Şebnem karakterinin asıl aşık iki kişinin arasına girdiğini görüyorsunuz. Artık Şebnem mi girdi, oyuna yeni oyuncu alınması için dolap mı çevrildi bu durumu herkes öğrendi sanırım. Adında ki bu göndermeler bile dizinin senaryosunda mantıklar ve göndermeler ile yola çıkıldığını ve özgün olduğunun da tescilidir.

Hazal Kaya, her zamanki duru güzelliği ile baş döndürüyor. Oyunculuk olarak beğendiğim, yetenekli genç kuşak oyunculardan biri. Hazal Kaya, Azra’ya dönüşürken duru güzelliği ile saflığını, çelik gibi derin bakışları ile de içindeki hırsı çok iyi bedenlemiş. Azra, sevdiği adamı elleri ile bir kadının kollarına iterken şeytani zekanın ipuçları ile karşımıza çıkıyor.

İşte sevdiğim ve beğendiğim isimlerden bir de Aslı Tandoğan. Muhteşem görünen hayatın içerisinde yalnızlığının yıkıntıları arasında yaşayan Şebnem; aşkı tatmak isteyen, sevgiye aç, umutsuzluk ve mutsuzluğunu bütün yüz hatları ve gözleri ile bize sergiliyor.

Nebahat Çehre ile tekrar kavuşmanın keyfini de bu gece ekranda yaşayacağız. Rol seçme yetisi, rolüne bürünme kabiliyeti sanırım kariyerinden hepimiz tarafından fark edilmiş ve ilgiyle de izlenilmiştir. Duruşundaki asaleti ile giydiği zevkli kostümleri, dinamik görüntüsü eşliğinde Nebahat Çehre bize unutamayacağımız bir karakteri daha Neslihan’ı hediye etmeye geliyor.

İki yakışıklı jönü aynı dizide hem de aynı sahnelerde izleyeceğiz Hakan Kurtaş ve Kaan Urgancıoğlu… İlk bölümler karakter tanıma bölümleri olduğu için Kaan Urgancıoğlu az görülecek ama hikayemiz giriftleştikçe de sık sık karşımıza Can olarak çıkacak.

Müziklerinin de başarılı olduğunu hatta Sezen Aksu parçası ile de desteklenen bir dizi olduğunun altını çizmeliyim. Duygusal gidiş gelişlerin, çaresizliğin, şeytani planların, görünenin altında yatanın aslında başka olabileceğinin derslerini verecek A.Ş.K.

Hayatta aldığınız derslerin buruk tatlar bırakmaması dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb 
 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..