Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Şubat '15

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya: Maral'ın 2.Fragmanı yayınlandı, Mart'ta Tv8 ekranlarında!

Hazal Kaya: Maral'ın 2.Fragmanı yayınlandı, Mart'ta Tv8 ekranlarında!
 

Hazal Kaya'nın Aras Bulut İynemli ile baş rolü paylaştığı "Maral En Güzel Hikayem"in çekimleri bütün hızıyla devam ediyor. Ve 2.tanıtım Fragmanı yayınlandı.

Senaryosunu Pınar Bulut Deren'in yazdığı diziye yeni isimler birer birer katılmaya devam ediyor. Ceyda Düvenci, Bilge Önal, Rıza Akın, Reha Özcan, Cankat Aydos ve Elvan Boran da yer aldı. Yönetmenliğini Deniz Koloş yapıyor.

Maral, bir felaketin değil, bir mucizenin ayırdığı iki aşığı konu alıyor. Romantik bir aşk hikayesinin anlatıldığı dizinin Acun Medya yapımcılığını üstleniyor.

Çalıştığı mağazada yükselmeye çalışan genç bir kız ve mağazanın sahibi ailenin yurt dışında okuyan oğulları... Hayalleri mi aşkları mı? Kimin kazanacağına izin verecekler. Bir felaketin değil bir mucizen karşılaştırdığı bir aşk. Onlar sadece birlikte gülmeyecekler, kaçınılmaz, tarif edilmez bir aşkı yaşayacaklar.

Hazal Kaya:

Ekran Alıntısımaral.2

Uzun bir beklemeden sonra Acun Ilıcalı'nın TV8'de oynaması için oldukça kabarık bir ücretle evet dedi. "Adını Feriha Koydum" dizinde Çağatay Ulusoy'un 1.90'lık boyu karşısında, takoz kullandığı için çok konuşulmuştu. Aras Bulut İynemli'nin 1.80'lik boyu karşısında da takoz kullanmak zorunda kalmıştır. İynemli ile takozlu resmini İnstagram'da paylaşmış, altına da İngilizce olarak not düşmüş. "Yüksek topuk yok, ağlamak yok" yazmıştır.

B-NktpMIEAAWPCL

 

Aras Bulut İynemli:

Ekran Alıntısımaral.1

Öyle Geçer Zaman Ki, dizisinden tanıyıp sevdiğimiz Aras, Muhteşem Yüzyıl'da oynamış, iyi bir performans sergilemiştir. Maral'da ücretini 50 bin liraya çıkaran İynemli, Hazal İle iyi bir iki oluşturacaklarından eminim.

 

Ceyda Düvenci:

İçerik ceyda düvenci

1977 Doğumlu olan Ceyda düvenci, Binbir Gece, Umutsuz Ev Kadınları ve Aşkın Kanunu dizilerinden tanıyoruz.

 

Bilge Önal: 

bige-onal-kimdir-e-blogu-blogspot-com-1

1990 İstanbul doğumlu olan Bilge Önal, Galatasaraylı eski futbolcu olan Erhan Önal'ın kızıdır. en son Benim Adım Gültepe dizisinde oynamıştır. Daha önce, Elde Var hayat ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde oynamıştır.

 

Rıza Akın:

İçerik rıza akın

1957 Adana doğumlu Rıza Akın, Samanyolu ve Tövbeler Tövbesi dizilerinde rol almıştır. Oldukça tecrübeli bir oyuncumuzdur.

 

Cankat Aydos:

1458439_10201574833507119_1649886942_n

1992 Ankara doğumlu olan Cankat Aydos, bundan önce Behzat Ç Bir Ankara Polisiye ve Emanet dizilerinde oynamıştır. Son olarak da geçen yıl, "Karışık Kaset" adlı bir sinema filminde oynamıştır.

 

Reha Özcan:

images reha özcan

1965 Bingöl doğumlu olan Reha Özcan, Suskunlar, Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinde rol almış, birçok tiyatro oyununda ve sinema filmlerde yer almış, deneyimli ve ödüllü bir oyuncudur.

 

Elvan Boran:

BGN_0667xlk-resized

1977 Kayseri doğumlu olan Elvan Boran, Sensiz Olmaz, Hayat Yokuşu ve Şevkat Tepe dizilerinde oynamıştır. Daha önceleri bir çok dizi ve sinema filminde oynamıştır. başarılı oyuncu Maral'da, Aras Bulut İynemli'nin annesi karakterini canlandıracaktır.

Şimdilik oyuncu kadrosu böyle. Dizi Mart ayında yayına girdiğinde tüm kadroyu göreceğiz.

Ekran Alıntısımaral.4

Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin çok güzel bir uyum yakalayıp, iş çıkartacaklarını tahmin ediyorum. Son aylarda yayına giren kaliteli yapımlar arasında, "Maral En Güzel Hikayem" dizisinin de yer almasını bekliyorum.

Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'ye yeni dizilerinde başarılar diliyorum.

Keyifli seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten ve Marat tanıtın fragmanından alınmıştır

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..