Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '13

 
Kategori
Magazin
 

Hazal Kaya-Çağatay Ulusoy arasını yapamadılar gitti

Hazal Kaya-Çağatay Ulusoy arasını yapamadılar gitti
 

Çok yakışan bir çift olmuştular


Şimdi sözlerime hop oturup, hop kalkanlar olacak, biliyorum. Ama elimde değil yazıvereceğim fikrimi;

"Emir’in Yolu" dizisinde rol alan yakışıklı ve başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy narkotik operasyonu nedeniyle gözaltına alınmıştı. Zirveye doğru dörtnala koşunun duraklaması burada oldu. Bu operasyonunda etkisi bir o kadar da seyircinin tepkisi ile ‘’Emir’in Yolu’’ sonlandırılmıştı. Tepkinin sebebi; Feriha’sız Emir kabul görmemişti! Başka kimse yanına yakışmamıştı Emir’in ve ayrıca dizide Emir ‘’hal ve gidişten’’ sınıfta kalmıştı!

"Emir’in Yolu" dizisinden sonra gelen dizi tekliflerini değerlendiren yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, Türkiye’nin başarılı yapım şirketleri Ay Yapım’la yeni bir dizi projesi için anlaşmaya vardı.
 Adını Feriha Koydum ve Emir'in Yolu dizileriyle müthiş bir çıkış yakalayan Çağatay Ulusoy yeni bir diziye başlıyor. Gene yabancıdan Türk’e dönüştürülen dizide asıl problemin başrol oyuncuları olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Twitter da Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy fanları ortalığı yıktı ama hiçbir işe yaramadı başrolü Serenay Sarıkaya kaptı, derken izleyenler, sevenler küstürüldü, Serenay Sarıkaya’ya cephe aldı.

Tabi ki yapım şirketinin hesapları, kitapları var! Ama seyirci küstürmek yeni moda sanırım. Bahaneler, bahaneler… O’nu suçlamalar, buna çatmalar, bir havalar sormayın gitsin!

Hatırlar mısınız? Türkan Şoray- Kadir İnanır filmlerini gişede rekor rekor üstüne kırıyordu. Dila Hanım, Dönüş, Devlerin aşkı, Selvi Boylum Al Yazmalım…Ya! Hülya Koçyiğt- Eniz Hun olmazsa olmaz değil miydi? Sen Bir Meleksin, Samanyolu, Söz Müdafanın…Peki! Hatırlar mısınız? Filiz Akın ve Engin Çağları, Hülya Koçyiğit ve Fikret Hakan’ı, Kartal Tibet’i… uzarda uzar gider yol olur…

Yeşilçam’a özgü proje yürütmesi veya popülerliği kullanmak değildi. Halk böyle istiyordu, seviyordu, yakıştırıyordu, yapımcı firmalar da izleyenlere sunuyordu. Sinema salonlarının kapıları kırılıyor, bilet gişede bulunmuyor, film haftalarca vizyonda kalıyordu. İşler çok zordu! O parasızlık ve yoklukta Türkiye’mde uzun metraj film çekiliyor, yapımcı da sinema salonu sahibi de sanatçı da kazanıyordu.

Holywood’a bakarsanız aynı şekilde aktrist ve aktör eşleşmeleri bulacaksınız Doris Day ya Rock Hudson veya Cary Grant ile başrol paylaşmıştır. Elizabeth Taylor ve Richard Burton… Say sayabildiğince!

Ben, şimdi Türkiye’de çözülemeyecek problem, çekilemeyecek proje olduğuna da inanmıyorum. Bir kulak verilseydi de seyircinin, hayranların istedikleri yerine getirilseydi olmaz mıydı? En azından asgari müşterekte buluşulsaydı…

Senarist Ece Yörenç bize senaryoyu iyi monte eder, diziyi bir de güzel Türkleştirir, güzel bir iş çıkartır. Sonrası Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın performasına bağlı. Her ikisine de başarılar dilerim.

Çağatay, sevenlerin seni ekranda göreceği günleri bekliyor. Yolun açık olsun!

Hayatta hep yolunuz açık olsun dileği ile…

www.medyabey.com

https://twitter.com/eceer6

 Ece Er İle Başbaşa /facebook.com

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..