Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Eylül '17

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya Hayranları Bizim Hikaye İçin Verdiği Sözü Tuttu

Hazal Kaya Hayranları Bizim Hikaye İçin Verdiği Sözü Tuttu
 

Fan guruplarının olması sanatçı için büyük bir güçtür. Çünkü bilir ki sevilir, bilir ki izlenir, bilir ki arkasında koskocaman tek yürek olmuş bir kitle var. Tıpkı Hazal Kaya gibi… Hazal’ın 2,5 milyonluk bir takipçi kitlesi var. İnanılmaz bir güç!

Bu nasıl sevgi bilemedim! Bütün telaşları Hazal Kaya dizilerini bir üst kategoriye taşımak. Söz verirler ve hep sözlerini tutup, istenen hedefe varırlar. Bu sihirli sevgi ne zaman bu kadar büyüdü hatırlamıyorum. Hazal Kaya’nın her oynadığı filme gün geçtikçe daha da kopmaz bağlarla bağlanıyorlar.

Benim bu hayran kitlesi ile tanışmam Femir- Greek gurubuyla oldu. Bu hayran gurubu ile 2012 den beri tanışıyorum. Çok güzel kalpli insanlar! Sonra Balkan ayağı geldi, sonra Orta Doğu ayağı ve Şimdi Latin Amerika ayağı dünya kadarlar… Sıcacık, samimi, candan, kırılgan insanlar ve sevgileri çok büyük, emin olun Hazal Kaya’nın üzerinde koruyucu bir kalkan olarak kanatlarını açmışlar.

Aslında bu kadar güçlü hayran guruplarına da ihtiyaç var. Yapım firmalarından daha değerliler onlar! Niye mi? Onlar olmasa kim seyredecek bu dizileri, filmleri. Dün gerçekleşen bir tag çalışmaları vardı. Bilindiği üzere artık Barış ve Filiz aşkını çok sevdiler çifte bir de kod adı verdiler, BarFi… Sevmelerine çok sevindim, çünkü gerçekten ekranda yan yana duruşları gerçek gibi,  çok güçlü bir enerji yayıyorlar, çok samimi gözüktüler bana ve bütün eleştirmen arkadaşlara.

İşte bu sevgi için yaptıkları Tag çalışması saat 19:00 daydı ki bir anda Aras Bulut İyinemli’nin yeni dizisi Çukur için saat 18:00 de bir tag çalışması başladı. İki tagın aynı saatlere düşmesi pek sevimsiz oldu ama Bizim Hikaye dizisinin kahramanları BarFi Türkiye gündeminde yerini 17,3 bin twit ile aldı. Bu sizin için bir şey ifade etmeye bilir. Oysa yapım şirketinden dizi oyuncusuna kameramandan makyaj odasına herkes için bir moral, motivasyon kaynağı.

Yürekleri ile hayran oldukları sanatçıların peşinden giden tüm melekleri kalplerinden öpüyorum, iyi varsınız, sevdikleriniz sizinle güçlü! Sizde bu yürek gücü oldukça Bizim Hikaye’nin sırtını biraz zor yere getirirler. Sevgiyle kalın!

Hayatta sırtınızın yere gelmemesi dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..