Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Temmuz '13

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya ile A.Ş.K.

Hazal Kaya ile  A.Ş.K.
 

Eski formuna kavuştu


Ekranımızda büyüttüğümüz, dağ çiçeği kokulu, narin Hazal Kaya uzun zamandır ekranlardan elini eteğini çekti. Aslında sanırım bir gereklilikti… ‘’Adını Feriha Koydum’’ adlı başarılı çalışmasının sonlanması ve rol aldığı tarih kokulu dizinin reytinge kurban gitmesi sebebi biraz yüzünü ekranlardan saklamasına neden oldu. Ama hasret bitiyor ve ekranların güzel çiçeği Hazal Kaya sevenleriyle tekrar buluşuyor.

Kanal D de yayınlanacak dizi önce ‘’Son Aşk’’ adı ile anılırken şimdilerde ‘’A.Ş.K.’’ adı ile anılıyor. Emir+Feriha= AŞK derdi hayranlar ne tesadüf ki ‘’Son Aşk’’ dizisi ‘’A.Ş.K.’’ ADI ile lanse ediliyor. Aslında ‘’A.Ş.K.’’ ismi bence daha etkili çünkü dizide ‘’Azra’’ karakteri ile Hazal Kaya karşımıza geliyor. Yani A harfi Hazal Kaya’yı simgeliyor.  Azra, ‘’Kerem’’ ile aşk yaşayacak. Kerem karakteri de Hakan Kurtaş yani K harfinin sahibi. Orta da ki Ş de Aslıhan Gürbüz, ‘’Şebnem’’karakterini canlandıracak. Hazal Kaya, dizide bir de ikinci aşk yaşayacak, kahramanımız ‘’Can’’ rolünü de  Kaan Urgancıoğlu üstleniyor.

Bu sefer Çağatay Ulusoy gibi tek partner ile karşımıza gelmiyor Hazal Kaya. Dizide Hazal Kaya,  iki aşk arasında kalacak, bizde bu sefer Kaan Urgancıoğlu’cular ve Hakan Kurtaş’çılar olarak ikiye bölüneceğiz. Pek alışık olmadığımız bir Hazal Kaya karakteri olacak Azra… İki erkek ile aşk yaşadığını daha önce görmedik, bakalım daha neler göreceğiz.

Gold Film- Faruk Turgut’un yapımcılığını üstlendiği ve Eylül ayı sonuna doğru, Kanal D’nin büyük bir iddia ile sunacağı ‘’A.Ş.K.’’ nın oyuncu kadrosu netleşmeye başladı.  Dizi oldukça güçlü bir kadro ile karşımıza çıkıyor: Nebahat Çehre, Servet Pandur, Sevtap Özaltun, Nihal Koldaş ve Gökay Müftüoğlu  da kadronun  güçlü isimlerinden.

‘’A.Ş.K.’’, Ömür Atay'ın yönetmenliği ile karşımıza geliyor. Senaryosunu Serdar Soydan ve Nuran Evren Şit yazıyor. Dizinin müziklerinin Aytekin Ataş, Erdem Doğan ve Gürsoy Tanç'la birlikte besteleyecekler. Aytekin Ataş, hafızalardan silinmeyen dizi ve film müzikleri ile hepimizin hafızasına yer etti. Hani ‘’Suskunlar’’, ‘’Muhteşem Yüzyıl’’ hatırladınız mı?

Sektörün çok önemli film ve dizilerine imza atan Aytekin Ataş 2006 yılından beri bu sektöre hizmet veriyor.  Hatırlatmak için yaptığı şarkılardan bazılarını paylaşmak istedim.
Albümler:
Son Osmanlı Yandım Ali Film Müzikleri (Kalan Müzik)
Bir Bulut Olsam Dizi Müzikleri (Kalan Müzik)
Yüreğine Sor Film Müzikleri (Kalan Müzik)
Film Müzikleri:
Beynelmilel (BKM)
Son Osmanlı (Özen Film)
Aşk Geliyorum Demez (TİMS Productions)
Yüreğine Sor (Film F)
Mutlu Aile Defteri -Barış Diri ile birlikte- (TİMS Productions)

Dizi Müzikleri:
Fırtına (Kanal D - BKM)
Kuzey Rüzgarı (Show TV - Sinetel)
Dağlar Delisi (Star - Koliba)
Baba Ocağı (Star - Sinetel)
Bir Varmış Bir Yokmuş (Star - BKM)
Bir Bulut Olsam (Kanal D - TİMS)
Dürüye'nin Güğümleri (Star - Sinetel)
Yer Gök Aşk (Fox - Avşar Film)

Aslında sadece Hazal Kaya’nın dizide oynaması bile reytinge çok etki edecek olan ‘’A.Ş.K.’’ dizisinin oyuncu kadrosunu çok iyi buluyorum.  Ayrıca bir şey dikkatimi çekti yazımı hazırladığımda bütün kadroyu bu kadar çabuk açıklayan hiçbir yapım şirketi yoktu. Bütün yapım şirketleri sözleşmiş gibi Ağustos başı fragman çekimleri ile başlıyor. Ay ortası kadro açıklamaları ve motor…  Oysa Gold Yapım, kadrosunu açıkladığı gibi müzikleri dahil her bilgiyi seyirci ile paylaşıyor.

Çağatay Ulusoy ile Hazal Kaya bir daha rakip olarak Femir’e bir üzüntü daha yaşatıyorlar. Umarım yayın günlerinde çakışma olmaz da en azından bir Hazal Kaya’ya bir Çağatay Ulusoy’a bakarız. Her baktığımızda biliyorum ki aklımıza gelen hep aynı hikaye olacak. Neyse buna da şükür!Yeni partnerleri ile yeni sezonda Hazal-Çağatay ikilisine şans diliyorum.

Hatırlarsanız Hazal’ın kiloları milletin çenesini yordu, hatta bu konuda bir yazı yazmıştım ‘’Başınıza Hazal ‘’Kaya’’ Düşecek’’ başlıklı. Veeeee beklenen oldu da…Şeker hastası olduğunu ve bu yüzden kilo aldığını açıklayan Kaya yeni görüntüsüyle herkesi şaşırttı. Oyunculuk eğitimi almak için gittiği Amerika'dan dönen ve yeni dizisi A.Ş.K. için hazırlıklara başlayan, tenis dersleri alan ve yeme içmesine dikkat eden Hazal Kaya kısa sürede eski formuna kısa sürede kavuştu. Bu çalışma sonunda Kaya'nın tenis hocası Instagram'dan bu fotoğrafları paylaşarak güzel oyuncunun yeni dizisi için hazır olduğunu müjdeledi.

Şimdi Hazal Kaya’nın dizisinin başarısını beklemeye başladık. Haliyle de bütün ekibe bol şans diliyorum.

Hayatta şans hep yanımızda olsun dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb 





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..