Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ağustos '17

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya’nın Başarısını Görmezden Gelmek İmkansız

Hazal Kaya’nın Başarısını Görmezden Gelmek İmkansız
 

Günlerdir bekliyorum “Ne zaman, hangi köşe, kim yazacak?” diye. Beklemek boş!

Hazal Kaya’nın başarısını görmek sanırım bazı kişiler tarafından imkansız! Çünkü bazı insanlar öyle yüksek kulelerde yaşarlar ki göz ve gönül hizalarında kimsecikler yoktur! Ancak boyu ve kilosu ha bir de bölüm başına aldığı ücret yazılsın çizilsin, başka konu yok! Oysaki farkına varılması gereken daha pek çok şey var.

Yakından takip ettiğim, gelecekte başarısı kat kat artacak dediğim aktrislerden biri Hazal Kaya’dır ve onun en son Arjantin televizyonu Telefe’nin yaptığı röportaj sadece sosyal medyada döndü. İzleyenler paylaştı, kendi kendilerine şenlik yaptılar ve köşelerde ses yok! A.Ş.K dizisi Arjantin’de ortalığı kasıp-kavuruyor, fark eden var mı?

Aslında kendi küçük, adı ve ünü büyük birinden bahsettiğimizi kimseler fark etmiyor. Bu Hazal Kaya’nın umurunda mı? Hiç sanmam! Kendi gücünün farkında yüreği büyük kadının!

2006 – Sıla
2006 - Taşların Sırrı
2006 - Acemi Cadı
2007 - Genco
2008 - Aşk-ı Memnu
2010 - Behzat Ç.
2011 - Adını Feriha Koydum
2012 - Son Yaz - Balkanlar 1912

2013 A.Ş.K

2015 Maral

Ve Bugün Bizim Hikaye

Sinema, reklam gibi çalışmalarına yer vermedim inanın onlar da oldukça fazla…

2006 yılında dizilerde aktif olarak görmeye başladığımız Hazal Kaya, yıl 2017 ve artık dünya starı oldu. 2006 da Sıla dizisi ile görünür oldu. 2007 Genco dizisi ile fark edildi. Hazal, 2008 yılında “Aşk-ı Memnu” ile tanındı. 2011 yılında “Adını Feriha Koydum” ile “Hazal Kaya Aşkı” yaşamaya başladı ve bu aşk sonsuz bir aşk olma yoluna girdi. Artık ne yapsa ses getiriyor!

Orta Doğu, Balkanlar, Yunanistan, Arjantin, Hindistan, Pakistan, Bosna-Hersek, Romanya, İran… daha kim bilir nereler, nereler… Bunlar benim ilk aklıma gelen yerler, unuttuğum var ise af ola, hem de reytingleri alt-üst ederek izleyici ile buluşuyor.

Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum dizileri benim bildiğim 30 ülkede gösterimde, belki daha fazladır.

Samimi, sıcak, sevecen, özel hayatını gizleyen, işi ile gündem yaratan, kibir ve egodan arınmış, disiplinli… Hazal’ı anlatabilecek birkaç tanım olabilir.

Hayalleri ne kadar gerçekçi ki kendi de gerçek bir karakter olarak hayranları ile buluşuyor. Çağatay Ulusoy ile birbirlerine verdikleri destek ise gerçek dostluğun ne olduğunu her geçen gün yüreğimize yerleştiriyorlar.

İnsanlar boşu boşuna bir yerlere gelmezler!

Hazal Kaya, artık oyunculuğunun olgunluğuna doğru çok genç yaşlarda yürür oldu. Öyle bir yürüyüş ki bu İslam ülkelerinde “İdeal Kadın” tanımının yanına Hazal Kaya ismi konuyor.

Dizi çekim süreleri hummalı, dizi yayın süreleri ise çok uzun! Dolayısı ile sanatçıların tatmin oldukları nokta sadece “ilgi ve sevgi” olarak biçimleniyor.

Haliyle Hazal Kaya da bu ilgi ve sevgiyi kat be kat hak ediyor.

Yolun açık, ışıklı ve şanslı olsun “Küçük dev”!

Hayatta yolunuzun açık, ışıklı, şanslı olması dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://facebook.com/pages/Ece-Er

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..