Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ekim '14

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya’nın doğum gününü bütün Dünya kutladı

Hazal Kaya’nın doğum gününü bütün Dünya kutladı
 

Son dizisinin apar-topar yayından kaldırılması “Hazal Kaya’nın başarısızlığı” olarak nitelendirildi. Dikkatinizi çekerim son zamanlarda kariyer hayatında dizisi son bulan ne ilk ne de son yıldız Hazal Kaya! Ayrıca dizileri son yıllarda ekranlardan kaldırıldığı halde aday gösterildiği bütün platformlarda üst basamaklarda yer alan, unvan sahibi olan başka bir yıldız da tanımıyorum. Hazal Kaya’nın ekran başarısızlığı(!) yapım, senaryo, yönetmen ve reyting ölçüm sisteminin ortak çalışmasıdır(bilmeyenleredir sözüm). Birine suç bulunacaksa en ses getiren isme suç bulalım tavrının sonucu “Hazal Kaya’nın yeni işi başarısız” oldulara getiriliyor. Yani suç yüklenmek istenen “yıldızın başarısızlığı” sadece magazinin isim kullanma tarafıdır. Aksi takdirde Hazal Kaya’nın hayranları tarafından yıldızı gün geçtikçe parlayamazdı!

Hazal Kaya’yı ekranlarda görmek isteyen fanların ilgisini çekmek için de durmadan yeni bir proje üretiliyor. Bu da Hazal Kaya’nın her zaman haber değeri olan bir yıldız olduğunun da kanıtıdır. Şimdilik bu konuda benim elime olumlu bir basın bülteni gelmedi ve bu yüzden de bu konu hakkında yazmadım. Ama haberlerin doğrulanmasını da gönülden dilerim! Bu arada Hazal Kaya’nın sadece dünya ekranlarımızda dönen Lux reklam filmini gördünüz mü? Demek ki Hazal Kaya sadece ülkemizde değil dünyada marka değeri taşıyan bir isim!

Şimdi gelelim doğum günü çocuğuna!

1 Ekim Hazal Kaya’nın doğum günüydü ve hazırlıklar haftalar öncesinden başladı. Profil resimleri ve duyurular hazırlandı, Türkiye dışından yıldızı takip eden fanlar ( Balkan Fanlar, Romanyalı Fanlar, Arap Fanlar, Yunan Fanlar) videolar hazırladı, 1 Ekim günü 00:00, 15:00, 19:00 saatlerinde twitter sallandı! Bu sallantı sadece Türkiye’de hissedilmedi, bütün dünyada hissedildiğini söylersem abartmam! Hazırladıkları hashtag ve videolarla yıldıza doğum günü tebriklerini ilettiler.

Bu kutlamanın Hazal Kaya’nın başarısız olduğunu düşünenlere, dile getirenlere fanlar tarafından çok sert bir cevap olarak algıladım. Gerçekten emeği geçenlere tebriklerimi sunarım, yüreklerinize sağlık! Hazal Kaya’nın “Dünya Starı” olma yolunda aldığı bu yolculuğu gönülden destekleyenlere helal olsun!

Küçük dev Hazal Kaya “doğum günün kutlu, yıldızın hep parlak olsun!”.

Hayatta yıldızınızın her zaman parlak olması dileği ile…

REKLAM VE VİDEOLAR

ve Arap fanlardan video http://www.youtube.com/watch?v=p0rkBsrlR3g&feature=youtu.be

Romanyalı fanlardan video https://www.youtube.com/watch?v=Znxm3u6VnxM

Yunan fanlardan video https://www.youtube.com/watch?v=L8tLX7se8PU&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=MxOfzg5tkFY&feature=youtube_gdata_player

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..