Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '15

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya’nın ismi bile yeter

Hazal Kaya’nın ismi bile yeter
 

En çok hakkında haber yapılan isimlerin başında Hazal Kaya geliyor. Bir haber yapmak ve içinde Hazal Kaya isminden bahsetmek bile köşe yazılarına bol okunurluk getiriyor. Yani anlayacağımız köşelere reyting yağıyor. Bu yüzdendir ki Hazal Kaya hakkında 10 haber yapılıyorsa 1 tane doğru haber köşelerde yerini buluyor.

Gün geçmiyor ki Hazal Kaya haberi elimize gelmesin, her gün her saat bu haberler mesaj kutularımıza düşüyor. Sık sık Hazal Kaya haberi yapıp diğer yazıları aksatmayayım diye artık bu haberleri biriktirir oldum. Benim son Hazal Kaya haberimden sonra bir teşekkür haberi düştü mesaj kutuma. Hazal Kaya Resmi Facebook Sayfası 5.000.000 olunca (güncel 5.034.776) 14 Ocak günü kişisel sayfasından şu açıklamayı yaptı:

WOW 5 million likes on Facebook. Thank you guys, i love you / Facebook'ta 5 milyon beğeniyi geçtik. Hepinize çoook teşekkürler. Müthişsiniz! - Hazal Kaya

Şimdi bunu nereye bağlayacağımı tahmin edeniniz var mı?

Efendim, gene Hazal’ın parası bizim çenemizi yoruyor! Maral dizisi için Acun Medya’dan haftalık kaç para alacağı hakkında yapılan haberler ortalıkta dolaşıyor. Bölüm başına aldığı ücreti indirdiği konusun bazılarının ağzına düştü. Bu haberlerin de kişisel reyting için yapıldığını düşünüyorum.

Madem Hazal Kaya fiyatında indirim yapacak kadar popülerliğini kaybetti, bu kadar takipçiyi Facebook sayfasında nasıl topladı? Hazal kaya; Araplar, Orta Avrupa, Balkanlar’da çok ünlü, o kadar ünlü ki daha bu yaz bir sabun reklamında oynayarak, hatırı sayılır bir ücretle oynadı. Gene geçtiğimiz yaz ayında çok önemli ödüller aldı.

Bunların her biri bir tarafa daha bu sezon için iki ayrı dizide başrol oynayacağı söylendi. Hazal Kaya da “senaryo okuyorum” diyerek cevap verdi. Fanlar bile Burak Özçivit ve Aras Bulut İynemli arasında seçimler yapıp hangisi ile daha yakışacağını dillerine pelesenk ettiler. Madem Hazal Kaya, bu kadar gözden düştü neden iki ayrı projede ismi başrol için önerildi?

Acun Ilıcalı’nın ne kadar akıllı olduğunu ve işini bildiğini defalarca satırlarımda dile getirdim. Acun Ilıcalı, Hazal Kaya’yı Tv8’in Maral dizisinde oynatmak için neden ısrar etti? Acun Ilıcalı, Tv8 için kovalarca reyting taşıyacak isim olarak Hazal Kaya’yı düşünmese bu dizinin yapımcılığını yapar mı? Sadece Türkiye’de değil Arap Yarımadası, Balkanlar ve Orta Avrupa’ya bu yapımı satabileceğini çok da iyi düşünmüştür. İş bilen kılıç kuşanan Acun, boşuna bir oyuncunun peşine düşmez! Ayrıca Hazal Kaya da aşçılık okulundaki pastacılık derslerine ağırlık vererek hayatta başka güzelliklerin peşinde olduğunu da kimseler dile getirmedi.  

Hazal Kaya’nın var olması milyonlarca takipçisinin çok hoşuna gidiyor. Hazal Kaya’nın özel yaşamı ile çokça konuşulmaması, magazin figürü olmaması, hayat duruşu hayranlarını stara daha da hayran bırakıyor. Hazal Kaya hakkında yapılan yıpratma yönündeki haberlerde sanatçının gazetecilerden uzak duruşu sebebi ile daha çok yapılıyor. Bu yapılan haberlerin dedikodu niteliğinde olduğunun birebir göstergesidir! Fakat, yıpratmak için yapılan haberler yüzünden Hazal Kaya başınıza kaya gibi düşecek!  Yıllar önce yazdığın bir yazıya da bu başlığı atmıştım. (meraklısına http://blog.milliyet.com.tr/basiniza-hazal---kaya---dusecek/Blog/?BlogNo=403002)

Aradan 2 sene geçmiş ve yine söylüyorum: Başınıza Hazal “Kaya” düşecek! Hazal Kaya, güzelliği kadar yeteneği ile de göz dolduruyor.

Hayatta yeteneğiniz ile konuşulmanız dileği ile…

 eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..