Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ekim '14

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya’nın Maral dizisi gerçek mi?

Hazal Kaya’nın Maral dizisi gerçek mi?
 

Hazal Kaya’yı hasretle bekleyen milyonlarca seveni var. Durum böyle olunca da Hazal Kaya ne yapsa, ne söylese, adı nerede geçse gündeme oturuyor. Karşılıksız sevgilerini ve desteklerini sanatçının gücüne güç katmak için her dem hazır tutan gönüllüleri hedef kitlesi olarak görenler var. Bu durum hepimiz için geçerli ama yanlış haber yaparak sevenleri umutlandırmak pek bana doğru gelmiyor.

Şimdi gelelim işin aslına!

20 Dakika, Ezel, Uçurum gibi dizilerin senaristi Kerem Deren 2 senaryo taslağı ile projelerini hayata geçirmek için beklemede. Bunların birinin adı Racon bir diğeri ise Maral… Haber Ağustos ayı itibarı ile elime geçti ama ne senaryonun konusu, ne yapım firması, ne kanalı, ne de başrol oyuncuları belli değildi. Ben de sizlerle bu konuyu paylaşmadım.

Evet, Maral adında bir dizi taslağı var ama daha hiçbir konuda bizlere ulaşan bilgi yok! Hazal Kaya, Maral dizisinde oynayacak iddiaları adı üzerinde bir iddia! Tabi ki bu senaryo ya da taslak kendisine önerilmiş olabilir ama Hazal Kaya sütten ağzı yanan bir oyuncu olduğu için yoğurdu üfleyerek yiyor.

Maral dizisinin hakkındaki bir diğer iddia dizinin TV8 ekranlarında yayına gireceği ile ilgili ama kanal da senarist de bu konu ile ilgili bir açıklama yapmıyor. TV8’de dizi yayınlanmayacak kararı bilindiği üzere “Kaçak Gelinler” dizisi ile yıkıldı ve kanal oldukça hatırı sayılır bir para karşılığı sevilen diziyi kanalda yayınlamaya başladı. Reytingleri iç açıcı olmasa da Acun Ilıcalı sabırlı biri ve bu diziyi rafa kaldırtmayacaktır.

Neyse, konumuza dönelim!

TV8, Hazal Kaya ile reytingleri tavan yaptırmak için akıllıca bir tutum takınmış olabilir ama daha hiçbir yerden bu haberin doğruluğu onaylanmadı. Umarım haberler doğrudur ve Hazal Kaya sevenleri ile bir an önce buluşur. Ama daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi Hazal Kaya çok titizlikle bu seçimi yapacaktır. Ne de olsa biten dizilerin kendi adıyla anılması güzel oyuncuyu çok yordu. Ben de en az sizler kadar heyecanla bu haberi yapmayı bekliyorum. Hazal Kaya bizleri biraz daha bekleteceğe benziyor ama tek dileğim sonu iyi olsun!

Hayatta iyi sonlar sizleri bulsun dileği ile…  

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..