Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ocak '14

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya’nın marka değeri düşmez!

Hazal Kaya’nın marka değeri düşmez!
 

Bazı medya yazılarında gördüğüm ve hakikaten sinir olduğum bir konu ile karşınızdayım!

Efendim! Bazı ünlülerimizin oynadıkları diziler erken finalle, bazen de daha acımasız haliyle finalsiz yayından kalkıyor. Sağolsun bazı köşe yazarları ve blog yazarları listeler yayınlıyorlar kendilerince “kara listeler, uğursuz ünlüler, bahtsız güzeller “başlıkları ile dizisi erken biten isimleri açıklıyorlar.

Bu listelerin içinde Hazal Kaya’nın da adı geçiyor.

Nereye gitse hemen de bir dedikodu haberi yazılmadan geçilmiyor. Geçen gece Ahmet Kural ile samimiyetini gene yalan yanlış yazmaları Hazal Kaya’nın da canını sıktığı içindir ki twitter hesabından açıklama yapmak zorunda hissetti.

Yaklaşık bir aydır gitmediğim bir mekanda, belki bir yıldır görmediğim bir arkadaşımla gazete haberinde buluşturulmuşum. Hayal dünyaları geniş.

 

Aramızdan bazılarımız asılsız haberlerle de reyting toplamaya pek meraklı!

Çok haksız eleştiriler olduğunu düşündüğüm için klavyemin başına oturup, tuşlara da haksız saldırılarda bulunma kararı aldım. Her şeyden önce asılsız haberlere sinirliyim, sonra da saçma sapan garabet listelerine.

Listede yer alan hanımefendilerin, beyefendilerin adlarını birer birer yazmak istemedim, çünkü onların da bu eleştirileri hak etmediklerini düşünüyorum.

A.Ş.K dizisinin erken finali sonunda bu listeler de aslında dizinin lokomotifi olan iki isimden de bahsedildi: Nebahat Çehre ve Hazal Kaya.

Nebahat Çehre, hemen fiyat yükselterek “yeni dizisi için bölüm başına 30 bin TL’ye anlaştı” haberleri yapılmaya başladı. Nebahat Çehre ,Hazal Kaya, Aslı Tandoğan ve Hakan Kurtaş’la başrolünüoynadığı AŞK’ dizisinin 13 bölümde ekrana veda etmesinin ardından Nebahat Çehre gelen ilk teklifi kabul etti. ‘AŞK’tan bölüm başına 25 bin TL kazanan yıldızın yeni dizisi için bölüm başına 30 bin TL ücret alacağı öğrenildi! Bu da Nebahat Çehre’nin kara listesinden hemen silinmesine sebep oldu.

Fakat güzeller güzeli yetenekli oyuncu Hazal Kaya bu listede yer alarak haksız eleştirinin hedefinden kaçamadı.  Sadece Facebook Fan sayfası beğeni sayısı 3.957.727 olan sanatçının hayran kitlesinin büyüklüğü unutuluyor. Hazal Kaya erken final yapan dizilerin sorumlusu olamaz, olsa olsa şanssız projelerde yer aldı denilebilir ki geçen yazımda “bana kalsa senaryo başarısızdı” demiştim hatırlarsanız.

Takipçisinin çokluğu Hazal Kaya’nın çok beğenilen ve sevilen bir oyuncu olduğunun tek kanıtı değil hala twitterda adına taglar yapılan ve dünya gündeminde birinciliği kaptırmayan Hazal Kaya, hangi projede yer alırsa alsın kemik kitlesiyle geçilemez üstünlüğünü koruyacaktır.

Sevenleri tarafından sıkı sıkıya takip edilen, her an koruma altına alınan kaç tane genç yıldız var sizce? Bir de unutmamak lazım ki bu sektörde kadın olmak bir dezavantaj olmasına rağmen hayranları sevgi seliyle oyuncuya karşılık veriyor.

Hazal Kaya markası hiçbir zaman değerinden kaybetmeden, her seferinde katlanarak karşımıza gelecek, yeni projelerinde de düşünüldüğünden de başarılı olacak!

Yolun zirveden şaşmasın güzeller güzeli!

Hayatta zirveye doğru çıkmanız dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..