Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Şubat '14

 
Kategori
Sinema
 

Hazal Kaya’nın sinema filmi “İtirazım Var”, 18 Nisan’da vizyonda.

Hazal Kaya’nın sinema filmi “İtirazım Var”, 18 Nisan’da vizyonda.
 

Hazal Kaya, 2013 dizi sezonuna A.Ş.K. ile başladı. Ne yazık ki dizi reyting kurbanı oldu 13 bölümde erken final yaptı.

Herkes Hazal Kaya yeni bir diziye mi başlayacak derken, U10 Film, Onur Ünlü ile anlaştı, bir sinema filminde başrol aldı. Senaryosunu Sırrı Süreyya Önder ve Onur Ünlü’ ün yazdığı “İtirazım Var” filminde üniversiteli bir kızı canlandırıyor. Filmin yönetmenliğini Onur Ünlü yapıyor. İlk başlarda filmin adı “Aç Köpek” olarak yayınlanmıştı.

Hazal Kaya başrolü Serkan Keskin ile paylaşıyor. Diğer rollerde, Büşra Pekin, Öner Erkan, Osman Sonant, Serdar Orçin, Umut Kurt, Özgür Çevik, Mustafa Kırantepe ve Güler Ökten yer alıyor.

 

Serkan Keskin Filmde “Selman Bulut” adlı ile cami imamını canlandırıyor. Komedi türünde olan İtirazım var, aynı zamanda bir polisiye film.

Çekimleri Karaköy ve civarında devam eden filmin hikayesi kısaca şöyle: Selman Bulut’un imamı olduğu camide bir cinayet işlenir. İmam Selman Bulut, polisin pek de ilgilenmediği cinayeti çözmek için, dedektif İmam olarak kolları sıvar. Ancak imamın yöntemleri de kendisi kadar sıra dışıdır. İmamımız biraz sıra dışı, boks yapan, komik yönleri olan son derece meraklı, insani yönü ağır basan birisi. Yönetmen Onur Ünlü, klasik polisiye türünün kurallarına mümkün olduğunca sadık kalan bir film yapmaya çalıştığını söylüyor.

Filmin tanıtım fragmanı görücüye çıktı. İmam Selman Bulut, üstünde cübbesi ve elinde tabanca ile cami avlusundan çıkıyor. Sanki katili kovalarcasına koşuyor, iki el de ateş ediyor. Fragman çok kısa, pek de ipucu vermiyor. Hazal Kaya’nın görüntüsü hiç yok. Üniversite öğrencisi olan Hazal Kaya, Gökhan isimli bir sevgilisi var. Ancak cami imamı ile ilgisi ne, filmi seyredince hep birlikte göreceğiz.

 Onur Ünlü, en son “Sen Aydınlatırsın Geceyi” filmi ile kamera karşısına geçmiş. Sonra da televizyonda “Ben de Özledim” dizisiyle seyirci karşısına çıkmıştı. “İtirazım Var”, Onur Ünlü’ ün son sinema projesi oluyor.

 

İtirazım Var, 18 Nisan 2014 tarihinde Vizyona çıkacak ve sinemalarda gösterime başlayacak.

Hazal Kaya, dizisi devam etseydi bu film ortaya çıkmayacaktı. Aşk dizisinin erken final yapması nedeniyle bu film, yoktan var edildi.

Genelde sinema filmleri yaz aylarında çekilir. Hazal’da bu boşluğu değerlendirdi. Güzel bir film olduğunu tahmin ediyorum.

Ben hep söylediğim gibi Hazal Kaya’dan yaz aylarında Çağatay Ulusoy ile kaliteli bir sinema filmi bekliyorum. Zira, her ikisinin de ortak sevenleri bu filmi mutlaka bekliyor. Aklın yolu bir, hayır diyeceklerini de hiç zannetmiyorum. Haziran’da Medcezir sezon finali yapınca, işini bilir bir yapımcı mutlaka kolları sıvayacak, her ikisini bir sinema filminde bir araya getirecektir.

18 Nisan 2014 de, güzel kızımız Hazal Kaya’nın “İtirazım Var” filmi sinemalarda. İzleyelim görelim.

Keyifli seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..