Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ocak '15

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya'nın vefası

Hazal Kaya'nın vefası
 

Bu sektörde gerçekten vefalı olanlar çok azdır. Bir iş sırasında canım cicim diye dolanıp, çok yakın olanları iş bitince yanyana görmezsiniz. Gerçek dostluklar, gerçek vefa nadir görülür. Hazal Kaya işte o nadir insanlardan.

Hazal Kaya bugün Arap ülkelerinin yanısıra, Romanya,Slovakya,Ukrayna, Rusya gibi ülkelerde bir Hollywood starından farksız. Yurtdışında her gün bir ülkede dergide kapak oluyor veya röportajı yayınlanıyor. Fakat görüyoruz ki ilk işini de unutmamış Hazal Kaya. İlk dizisi olan Genco'dan ekip arkadaşlarını ziyarete giden Kaya'nın onlarla olan bağının ne kadar güçlü olduğu gerek ekibin, gerek Hazal Kaya'nın instagram hesabından paylaştığı fotoğraflardan anlaşılıyor.

Hazal Kaya aynı vefayı Aşk-ı Memnu ve Adını Feriha Koydum için de göstermekte. Geçen aylarda Adını Feriha Koydum'da annesini canlandıran Vahide Gördüm ve kardeşini canlandıran Melih Selçuk ile buluşmuştu. Annem dediği Gördüm ile fotoğrafı içimizi ısıtmıştı.

Geçen hafta  Aşk-ı Memnu'da baba kız olarak birlikte gönülleri fethettiği Selçuk Yöntem ile buluşan Kaya'nın mutluluğu fotoğraflarda çok belli oluyordu.Selçuk Yöntem ile baba kız olarak gönüllerimize kazınmaları boşuna değilmiş deditti Hazal Kaya ve Selçuk Yöntem güçlü bağları ile.

 

 
Toplam blog
: 13
: 2205
Kayıt tarihi
: 24.06.14
 
 

Yüksek Lisans Mezunu, İletişim aşığı, Kitap kurdu, Sinema düşkünü, Müzik tutkunu, Trekking sevdal..