Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy Fanları Güç Birliği Yapıyor

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy Fanları Güç Birliği Yapıyor
 

Ben yazmaktan yoruldum, onlar söylemekten yorulmadılar. Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy fanları yıllardır aynı dilekte bulunuyorla ve gün geçtikçe çoğalıp, büyüyorlarr. “Hazal ve Çağatay birlikte bir projede yer alsınlar!” işte bütün dertleri, sıkıntıları bu, çünkü bu “efsane çifti” büyülenmiş gibi seyretmek onları mutlu ediyor.

Sık sık “dizi olmaz projeleri var” gerçeğini satırlarımda dile getirdim. Hatta sinema filmi için yapımcılara çağrıda bulundum.

Artık onlar da bu fikri benimsediler ve bu projenin dizi olmasa da sinema filmi olarak da kabul etmeye başladılar. Kısmet mi desem, seçim mi desem, özel istek mi desem Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un, her seferinde farklı farklı projeler önlerine geliyor ve Adını Feriha Koydum dizisinden beri bu ikili aynı projede yer alamıyor. Ama hayran kitlesi büyük bir sabırla bekliyor ve direniyorlar.

Şimdi daha da güçlüler!

Her iki oyuncunun da uluslar arası başarısı gün geçtikçe arttı ve değil Türkiye’yi, ünleri kıtaları aştı. Yapımcıların “Dizide bir araya getirdiğimiz karakterleri sinemada bir araya getirmeyiz” demesiyle olmuyor. Buyurun size Burak Özçivit- Fahriye Evcen, Barış Arduç- Elçin Sangu çiftleri gayette güzel oldu.

Hazal Kaya- Çağatay Ulusoy’da bir sinema filminde bir araya gelebilir. Üstelik uluslar arası pazarı da şimdiden hazır. 14 Ekim için yapılması planlanan TT çalışmasına katılım davetiyeleri her sosyal mecrada paylaşılıyor.

14 of October 2017 
TT organized by Latins for Hazal & Cagatay 
" New Project To See Together"

Bu çığlığı duymayan kalmasın artık!

Kim yapar, kim eder bilemiyorum, ama bütün dünya bu büyülü çifti bir daha bir arada görmek istiyor. Benden söylemesi, dinleyip dinlememek de sizin seçiminiz.

Hayatta seçimlerinizi doğru değerlendirmek dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..