Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Aralık '17

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy Hayranları “Yeni Proje” İçin Tek Yürek Oldu

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy Hayranları “Yeni Proje” İçin Tek Yürek Oldu
 

Dizilerin büyülü çiftlerinden olan, adları “Efsane” olarak bilinen Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un tekrar bir arada yeni bir projede yer almalarını isteyen hayranları dünya çapında yeni bir TT daha yapacaklar. 2 Aralık 2017 günü dünyanın çeşitli ülkelerden bir nefes olup, aynı hedefe doğru ilerlemeye devam edecekler.

Bu güne kadar tekrarlanan bu istek ayrı ayrı sayfalardan hareket alıyordu. Kısa bir süredir “Adını Feriha Koydum” dizisinin hayranları güç birliği yaptı. Bu güç birliği sanırım bazıları tarafından küçümsendi ki pek bir haber değeri olarak görülmedi.

Artık çeşitli sayfalarda ve köşelerde bu etkinliğin adından bahsedilmeye başlandı. Yurtdışı ve yurtiçinde pek çok haber sayfası dünya çapında yapılan “HazÇağ Yeni Projede Tekrar Birlikte” seslerini duymaya başladı. Umutsuz olduklarını düşünenler veya bu gücün farkına varamayanlar hala kör, sağır ve dilsizler.

Ben bu duyarsızlığın ne kadar süreceğini çok merak ediyorum!

Dirençli ve kuvvetli Feriha-Emir hayranları tekrardan Feriha ve Emir’i değil de Hazal ve Çağatay’ı birlikte muhteşem uyumu ile yeni karakterleriyle seyretmek istiyorlar. Yeni projenin “AFK” nın bir devamı olarak çekilmesini istemiyorlar. Onlar yepyeni bir projenin içinde, yeni bir masal, yeni bir aşk ama bu hikayenin kahramanları olarak Hazal- Çağatay ikilisini görmek istiyorlar.

Büyülü çift, yeni efsane yaratmalı!

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un ekranda yan yana duruşları bile bir uyum yaratıyor. Her iki oyuncunun da rol kabiliyeti büyük, dünya çapında başarıları da bunun etkisi ile büyümeye devam ediyor. Bunun yanı sıra içine girdikleri karakteri minimal lezzette seyirciye ulaştırıyorlar.

6 yıldır aynı tutkuyla ikiliyi bir arada görmek isteyen hayranların ateşi hangi yapımcının aklında yeni bir proje uyandıracak? Barış Arduç- Elçin Sangu, Özcan Deniz-Aslı Enver çiftlerinin sinemaya yansıyan projeleri doğrusu beni umutlandırıyor.

Belki kısa bir süre sonra Hazal-Çağatay ikilisi de bir sinema filminde bir araya gelebilir ve yeni bir efsaneye imza atabilirler. Hazırda bulunan büyük seyirci kitlesinin olması belki birilerini cesaretlendirir. Tam 4 kıtadan HazÇağ sevdası ile gün geçtikçe daha yüksek volümden seslenen güzel yürekli hayranların bir an önce sevdalarına kavuşmalarını ben de gönülden istiyorum.

Umut hala varken, hiçbir şey bitmiş kabul edilemez!

Hayatta umudunuz tükenmeden yaşamanız dileği ile…

Şimdi onlar saatleri ayarladılar:

2/12

EEUU/ USA/ ABD

Los Ángeles 12 Hs

Chicago 14 HS

Nueva York –Miami- Massachusetts 15hs

Mexico -Guatemala -Honduras -Costa Rica 14 hs

Perú –Colombia- Ecuador 15 hs

Venezuela- Bolívia- Puerto Rico- Rep.Dominicana16 hs

Argentına- Chıle –Paraguay- Uruguay 17 hs

España- Croacıa- Repúblıca Checa- Serbıa 21 hs

Grecıa- Rumanía 22hs

Turquía- Arabıa- Rusıa 23 HS

3/12

Pakıstan 01 hs

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..