Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Kasım '17

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy Hayranlarının Büyük Başarı

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy Hayranlarının Büyük Başarı
 

Bu konu hakkında 6 yıldır yazıyorum. Umarım bir 6 yıl daha yazmam!

Adını Feriha Koydum adlı dizi ile gönüllere taht kuran Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy ikilisinin takipçileri onları çok özlediler. Öyle özlediler ki günden güne kalabalıklaşıp artan hasretle hep birlikte “Tekrar Birlikte” sloganları atıyorlar.

 Şimdi bazı arkadaşlar köşelerinden fetva veriyor. Aman kimse üzerine alınıp “ben yıllardır destek veriyorum” demesin. Kendilerine yeni bir memba bulmuş gibi köşelerinden “star olma arzusu ile” seslenenlerden bahsediyorum.

Siz şöyle bir kenara çekilin!

Hazal- Çağatay ikilisinin hayranları yine bir başarıya imza attılar. Twitter üzerinde 2.1 milyon etkileşim yaptılar. Bundan önce 90 bin etkileşim yapmışlardı hatırlatayım istedim. Ben artık TT veya WTT gibi şeyler söylemeyeceğim. Çünkü zaten o hayran gurubu “Top” gurup. Dünyanın her yerinden katılım oldu. Ama bu sefer biraz Türkiye’den az katılım oldu. Cumartesi gecesi tam da yemek vakti, havalarda bahar havası herkes bir etkinliğe dağıldı. Olsun!

Bu durum için kızgın ya da kırgın olunamaz, dünyayı sallamak için gerisi bile yeter!

Ben buradan bir daha yazayım da akıl felci geçirenler duysun: Onlar bir başka projede (sinema filmi, dizi film imkansız ) Hazal ve Çağatay’ı birlikte görmek istiyorlar, “AFK”  için yeni son çekin demiyorlar. Akıl tutulması yaşamayalım! O dizi bitti, mezardan  “Frankeshtain’ın Gelinini” kaldırmak istemiyorlar.

Zaten bitmiş bir projeyi diriltmek gibi bir fikir olamaz!

Ayrıca aradan geçen 6 senede Çağatay Ulusoy da Hazal Kaya da fizik olarak çok değiştiler ve geliştiler. Bu yüzden o “genç” filmini oynayamazlar. Artık başka bir çift olarak hayranların karşısına gelmeliler. Yapımcılar ve bazı köşe yazarları bu projenin olamayacağını çünkü “Feriha ve Emir” in gölgesinde kalacaklarını düşünüyorlar.

Bu da saçama!

O zaman bir projeniz yok! Demek ki siz eskiyi yaşatmak adına bir plan içerisindesiniz. Bırakalım bunları bir tarafa, eğer projeniz yoksa buyurun gelin, ben size binlerce alternatif senaryo öneriyim ve siz “Dünyayı feth etmeye” çıkın. Ayrıca Feriha ve Emir’in gölgesi düşmüş yeni bir çift yaratacaksanız aman kalsın istemez! Daha kuvvetli ve başka bir hikaye, başka bir efsane isteniyor sizden çifti aynı ama hikaye başka, masal başka, proje başka… anlamayanlar anlasın diye birkaç kez tekrarladım, artık anlamışlardır. Hollywood star çiflerini söyletmeyin  bana! Kaç kez birlikte oynamış binlerce çift var ve seyirci onları izlemeye devam ediyor.

Yaratıcı olmak, eskiyi diriltmek değil, yeniyi üretmektir!

Evet, elimizdeki çift buram buram “Femir “ kokuyor diyorsunuz. Hayır, onlar artık Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy, dünüi toy oyuncular değil, bugünün “Starları”.

Şimdi bunu kabul ettinizse, projede 1-0 öndesiniz demektir. Sonrası senaryonuza kalmış! Elçin Sangu ve Barış Arduç ekranda başlayan partnerliklerini bir sinema filminde sürdürdüler. Başarılı oldular ya da olmadılar konu bu değil! Partner olarak birlikte oldular mı, siz ona cevap verin. Hazal- Çağatay ikilisi yapımcıların ellerindeki altın madeni, neden derseniz dünya onları bir arada görmek istiyor. Yeterince açıklayıcı oldu sanırım.

Şimdi gelelim şu hayran kitlesinin efsaneleştiği ilk noktaya: AFK dizisinin final sahnesinde ölen “Feriha” yüzünden hayranlar “Emir’in Yolu” adlı diziyi protesto ettiler. Emir’in Yolu dizisi seyircisizlikten apar-topar yayından kaldırıldı. Bu Çağatay Ulusoy’un başarısızlığı ya da Hazal Kaya’nın başarısı değil hayranların gücüdür!

Tabi hatırlamıyorsunuz değil mi?

Sadece iyileri hatırlayan beyinler hata yapmaya mahkumdur, yazın bir kenara!

Bu hayran kitlesi “AFK” efsanesini sürdürüyor gibi görülebilir, hayır taptaze ve HazÇağ çiftini istiyor. Anlamayan varsa benim ile iletişime geçsin ben sıkılmadan anlatırım.

Bu arada tüm dünyada #TogetherAgainHazCag diye sevgi çığlıkları atan, bu yolda örgütlenen, çalışmanın bir köşesinden tutup sayfalarından çağrı yapan, emeği geçen, gücü yeten, tweet atan… kim varsa öptüm o melek kalplerinizden, siz çok başarılısınız!

Bitmedi 2/12 tarihinde tekrar bir araya gelip bir ağızdan seslenecekler, daha yeni başladılar mücadeleye devam!

Hayatta mücadelenizde başarılı olanız dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..