Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Aralık '17

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy İçin Hayranları Yeni Yıl Öncesi Dünya Kutlaması Yapıyor

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy İçin Hayranları Yeni Yıl Öncesi Dünya Kutlaması Yapıyor
 

“Adını Feriha Koydum” dizisi biteli yıllar geçti ama hayranları gün geçtikçe çoğalıp, dünyanın dört bir yanına yayılıyor. Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy kariyer başarılarını gün geçtikçe üst seviyelere taşıyor. Dünyanın dört kıtası onları konuşuyor ve izliyor.

Diyeceksiniz ki bu ilk mi?

Tabi ki Türk dizilerinin başarısını kimse inkar edemez ama bu çiftin büyüsü bir başka! Seyredildikleri ülkelerde gösterilen reaksiyonlar sadece reytinglerle sınırlı kalmıyor. Hazal ve Çağatay alışkanlık yapıyor, çünkü çok inandırıcılar. Birlikte oynarken oluşan büyülü etki beyaz camdan evimizin salonuna ulaşıyor. Her iki yıldızında dünya çapında takipçileri var ve bu takipçiler her iki oyuncuyu tekrar bir projede beraber izlemek istiyor.

Şahit olduğum sevgi göz yaşartan cinsten!

Şu listeyi yine buraya bırakıyorum, ilgililer bir daha incelesin diye:

Paris, Amsterdam, Berlin, Copenhagen, London, Los Ángeles, Chicago, Nueva York, Miami, Massachusetts, Mexico, Guatemala, Honduras, Costa Rica, Perú, Colombia, Ecuador, Venezuela, Bolívia, Puerto Rico, Rep.Dominicana, Argentına, Chıle, Paraguay, Uruguay, España, Cataluña, Croacıa, Repúblıca Checa, Serbıa, Grecıa, Rumanía, Turquía, Arabıa, Rusıa, Pakıstan, Hindistan, Endonezya, Brezilya.

Yeni yıl öncesi bu sevgi seli tekrardan ve ısrarlı yeni bir TT ye hazırlanıyor. 20/12 gecesi tekrar hep bir ağızdan “Tekrar Birlikte” diye tweet atacak ve yapımcıların dikkatini çekmeye çalışacaklar. Siz hiç Hollywood yıldızları için böyle bir çalışmaya şahit oldunuz mu? Ben olmadım!

Peki neden Hazal ve Çağatay yeni bir sinema projesinde tekrar bir araya gelmesinler?

Bence mümkün, biraz düşünürseniz sizce de mümkün olduğunu fark edeceksiniz. Aradıkları cesur bir yapımcı, sanatçıları tekrar bir arada, ayrı bir rüyanın içerisinde, farklı bir aşk ile izlemek istiyorlar. Onlar ısrarlı ve isimsiz birer kahraman!

Bildiğiniz gibi kahraman olmak için kurban olmaya razı olmak lazım!

İşte onlar da günlerce uykusuz, dur duraksız, hep daha aşk ile bu TT leri yapmaya devam edecekler. Bence artık seslerini duyun! Önümüz de yaz şimdiden projelerinizi oluşturun ve Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy için yeni bir proje oluşturun.

Benden önermesi, akıllı yatırımcı arandığını bir kez daha hatırlatayım.

Hayatta farklı önerilere açık olmanız dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..