Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy İçin Yapılan TT'ye Sürpriz İsim Destek Verdi

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy İçin Yapılan TT'ye Sürpriz İsim Destek Verdi
 

Bu basit bir işbirliği değil


Arjantinli hayranların başlattığı, hazırlıklarının günlerce sürdüğü TT çalışması, dalgalar yaratıp 20 den fazla ülkeyi etkisi altında bıraktı. Bu dalgaya A.B.D’den 3 şehir bağımsız olarak katıldı: New York, Los Angeles, Şikago.

Bu çalışmanın Cuma-Cumartesi gecesine rastlaması beni tedirgin etmişti. Yine de bütün dünya bir araya geldi ve düşündüğümden daha fazla hayran hep birlikte Türkçe “HazCagBirlikte Tekrar hashtagi ile Arjantin güncelinden ortalığı kasıp kavurdular. İlk saatten itibaren Arjantin gündemine oturan başarılı bir çalışma oldu. Sonunda WWT olarak bunu nasıl da istediklerini kanıtladılar. Bu istek 91.000 tweet ile dünya gündemine oturdu.

Titizlikle tüm kurallara uyarak hep birlikte çağrıda bulunan ateşli topluluk Hazal Kaya’nın annesi Ayşegül Kaya’nın hesabına da TT çağrısı yaptı. Ayşegül hanım her zamanki gibi bu tweetleri RT ederek destek verdi. Ayşegül Kaya’nın sevimli RTleri hayranlar arasında sevinç ve coşkuyla karşılandı. Doğrusu ortalık şenlik yerine dönmüştü ve sevgi dolu, coşkulu, beraber olmasını beceren hayranlar tek yürek olarak atmayı her zamanki gibi becerdiler.

Gün geçtikçe daha büyüyen bu ailenin sevgileri gerçek… Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy için bir dizi ile birleşen bu güzel aile destek verdikleri iki ünlüye çok sadıklar. Sevgiyle, kibar, saygılı tavırlarını hiç bozmadan gerçekten onurlu bir duruş sergiliyorlar. Benim tek amacım onların bu güzel isteklerinin yerine gelmesi. Bu ikiliyi bir projede yan yana gördüğümde en az onlar kadar mutlu olacağım. Tam 5 senedir isteklerinden vazgeçmeden, sevgilerini eksiltmeden, büyüdüler büyüdüler ve bütün dünyayı sallıyorlar.

 Ne büyük aşk!

Katılım daha fazla olabilirdi ama “Bizim Hikaye” dizisinin başarısına bu hareketin gölge düşürmesinden korkan bazı hayranlar bu çalışmada çekimser kaldı. Aksi taktirde anlık TT’nin ibresinin daha çabuk ve daha uzun süre gündemde kalması sağlanabilirdi.

Kimse “Bizim Hikaye” dizisinin bitmesini istemiyor. İstekleri yeni bir projede Hazal ve Çağatay’ın buluşmasıdır. Bu sinema filmi için bence uygun, HazCağ’ı beraber seyretmek istiyorlar hepsi bu!

Bu süre içinde bütün dünyadaki Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy hayranlarının nasıl birlik içinde organize olduklarına şahit olmak beni gerçekten çok mutlu etti. Bu kadar büyük sevgi yumağını ilk defa yakından tanımak beni onurlandırdı.

Şimdi sözüm siz yapımcılara:

Bu daha başlangıç, bu hayranlar size “pes” dedirtene kadar bu etkinlikleri tekrarlayacaklardır. Bence hemen proje planlamaya başlayın. Hayranlar sevinsin siz de kazanın! Ama en önemlisi sevgi ve dayanışma kazansın! Hedeflerinden vazgeçmeyen, sonuna kadar bu çağrıyı yineleyen o güzel hayran kitlesinin melek kalplerinden tek tek öpüyorum.

Onlar asıl şimdi başladılar bu ne ilk ne de son olacak, bu basit bir işbirliği değil gönül birliğidir ve kazananın hayranlar olmasını canı gönülden istiyorum!

Hayatta kazanarak yaşamanız dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

 https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..