Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Temmuz '18

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy ile Dünyaya Açılan Kapı

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy ile Dünyaya Açılan Kapı
 

Aslında bu yazıda bir peri masalı anlatacağım!

2011 yılında ekranlarda bir dizi yayınlanmaya başladı. Dizinin adı dizinin bölümleri yayınlanmadan dikkat çekti. “Adını Feriha Koydum” dizisi önce adı ile dikkat çekerken, sonrasında Feriha ve Emir karakterlerinin ışığı ile göz kamaştırdı. Hayranlar bu diziye yeni bir ad koydu: AFK. Bu ismin arkasından guruplar kuruldu FEmir kökenli bu ismin arkasına ülke fanları ülke adları ekledi.

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy ilk ve son defa AFK dizisinde bir araya geldiler. Muhteşem bir uyum ile muhteşem bir etki yarattılar. Dünyanın her yerinde izlenmeye devam eden dizi her gün artan fanları ile en çok satan Türk dizilerinin birinciliğini kimselere kaptırmadan 2018 yılına geldik.

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy pek çok dizi projesinde yer aldılar. Her projeleri çok konuşuldu ve sevildi. Günümüzde her iki sanatçıda başarılı ve hala sürmekte olan projeleri ile dünyayı sallamaya devam ediyor. Milyonlarca takipçi Hazal ve Çağatay’ın tekrar yeni bir projede birlikte oynamaları için yıllardır TT çalışması yapıyor.

Sonunda belki de rüya gerçek olacak!

Masala biraz ara verip gerçek hayata dönelim isterim. Engin Aykanat menajerlik hizmeti veren başarılı bir menajer. Engin Aykanat; Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya, Engin Öztürk… gibi dünya çapında isim sahibi ünlülere hizmet veren Engin Aykanat Management (EAM) şirketinin sahibidir.

EAM şirketi geçtiğimiz günlerde Hollywood'un en güçlü menajerlik şirketlerinden biri olan United Talent Agency (UTA) ile bir sözleşme imzaladı.

Şimdi bu sözleşmenin önemini fark ettiniz mi?

EAM şirketi Los Angeles'da UTA ekibiyle tanışan Hazal Kaya için uluslararası projelerle ilgili görüşmeler başlamış. İlk Netflix-Türkiye ortak yapımı olan The Protector'un dizisinin çekimlerinden sonra Los Angeles'a gidecek olan Çağatay Ulusoy'un ise Ağustos ayında iki Hollywood prodüksiyonu proje için görüşme yapacağı da hakkında konuşmalar oluyor.

EAM, Türkiye’de dünya çapında ünlü olmak isteyen Türk oyuncular için “Rüya Kapısı”nı araladı.

Şimdi masala geri dönersek:

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy ikilisi beklide bu kapı sayesinde bir sinema filminde bir araya gelebilir. Yaklaşan rüyanın farkına varmak gerekir.  Yıllardır hayranların dilinden düşmeyen “ Tekrar Birlikte Yeni Proje- Haz-Çağ” sloganı hedefine ulaşacaktır.

EAM ve tüm oyunculara yürüdükleri yolun başarıya ulaşmasını diliyorum.

UTA: 1991 yılında kurulan UTA'nın, Los Angeles, Miami, Nashville ve NewYork dışında Londra ve Malmö'de de şubeleri var. Richard Leibner, Carole Cooper, Lia Aponte, Peter Goldberg ve Ka Umar gibi önemli menajerlerinden oluşan kadrosuyla Hollywood'un gözde yetenek ajansı olan UTA'ya bağlı bulunan oyuncular arasında Johnny Depp, Angelina Jolie, Susan Sarandon, Harrison Ford, Owen Wilson, Gwyneth Paltrow, Channing Tatum, Paul Giamatti, Anthony Hopkins, Barbra Streisand, Seth Rogen, James McAvoy, Ewan McGregor ve Benedict Cumberbatch var.

Hayatta başarılara ulaşmanız dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..