Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Eylül '17

 
Kategori
TV Programları
 

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un Büyülü Partnerliği Tesadüf Değil

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un Büyülü Partnerliği Tesadüf Değil
 

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy aşılamaz bir fan kitlesine sahip, hem tek tek hem de birlikte sevenlerinin sayısı her geçen gün artarak devam ediyor. Bunların reklam işi olduğunu düşünüp bu partnerliği önemsemeyenlere cevap dünya çapında bir yarışmadan geldi.

Dünyanın En Yakışıklı Erkeği 2017 ve Dünyanın En Güzel Kadını 2017 yarışmaları tekler kategorisi olmasına rağmen gerek Çağatay Ulusoy gerekse Hazal Kaya kendi kategorilerinde bir numaraya oturdular. Erkekler kategorisi Çağatay Ulusoy’un Kadınlar kategorisinde Hazal Kaya’nın birincilik koltuğuna oturmaları, onların auralarının birbirine çok yakın olması ve uyumlu enerjiyi sevenlerine iletebilmelerindendir. Bu tesadüf olamaz!

Teker teker baktığımızda her ikisinin de çok güzel fizikleri olduğunu görmekteyiz. Ayrıca fiziksel görüntü adına artık Çağatay Ulusoy delikanlılıktan erkekliğe, Hazal Kaya da gençkızlıktan seksi bir kadına dönüştü. Bu ayrıca değerlendirilmeli!

Fark yaratan bir çift oldukları kesin!

Büyülü bir partnerlik olması artık herkesin gözüne batmıştır.  Kimse bu başarıyı görmemezlikten gelemez. Dünya bunun farkında! Bence bu yarışmayı her ikisi de birincilikle bitirirlerse, belki bu yaz olmasa da önümüzdeki yaz için bir sinema filmini birlikte oynamaları için bir yapım şirketi kolları sıvar.

Neden olmasın!

“Neden dizi olmasın?” demeyin! Her ikisinin de taptaze birer dizi projesine imza attıklarını unutmayınız. Bu yüzden sinema filmi şu an için daha gerçekçi. Tabi onun da engeli de yine yeni dizilerinin reytinglerinin etkileneceğini düşünen yapımcı firmalar olacaktır.

Adını Feriha Koydum dizisinin üzerinden yıllar geçmiş ve yeni bir Feriha – Emir karakteri yaratılabilir. Her ne kadar oynadıkları sinema filmleri birbirinden uzak olsa da bu birliktelik için bir noktada birleşebilirler.

Mutlaka bir başka projede yeniden bir araya gelmeleri gerektiğini düşünüyorum, umarım bir cesur ve akıllı yapımcı bu tadı sevenlerine yaşatır.

Ben hala umutluyum!

Hayatta umudunuzu kaybetmemeniz dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari/?ref=aymt_homepage_panel

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..