Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mayıs '15

 
Kategori
Astroloji
 

Haziran ayı burç yorumları

Haziran ayı burç yorumları
 

Auguste Rodin, Cathedral, Musee Rodin


 
KOÇ : Dikkate değer ölçüde hazır ve bilinçli aynı zamanda kendinize karşı dürüst olabilirsiniz. Kendinizi canlı, zinde, duygusallıktan uzak hissedebilirsiniz. Heyecan ve macera peşinde koşabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde duygusal sorunlar çözülürken geçmiş olayların hesaplaşmaları gündeme gelebilir. Aile büyüklerinde yaşanılan sağlık sorunlarında olumlu gelişmeler olabilir. Temel düşünceniz kendi arzularınıza ve işlerinize odaklanmak olacaktır. Etrafınızdakiler yeni imajınızdan, su üstüne çıkan bağımsızlığınızdan korkabilirler.
 
BOĞA : İkili anlaşmalarda, sözleşmelerde, eş ile olan ilişkilerde iletişim ile ilgili sorunlar yaşanabilir. Kendinizi çok güçlü ve her konuya hakim hissedebilirsiniz. Danışmadan kararlar almamanız ve düşündüğünüz cerrahi girişimlerini ertelemeniz olabilecek sorunları önleminizi sağlayacaktır. Muazzam yenileyeci enerjiye sahip olabilirsiniz. Değişime direnmek  ile eski demode geleneklere tutunmaya çalışırsanız acı, stres ve mücadele yaşayabilirsiniz. Rahatınızdan çok kendinizi geliştirme ile ilgili olabilirsiniz.
 
İKİZLER : İletişim, alım-satım, seyahat ile ilgili gelişmeler olabilir. Burcunuzda ileri harekete geçen Merkür size ayın ortalarında fırsatlar sunabilir. Aniden kişisel gündeminizin farkına varabilir ve büyük şeyler yapmaya başlayabilirsiniz. Kariyerinizde önemli bir zamanda olduğunuzu hisseder ve profesyonel zorunluluklarınızı bırakabilir kendi yüce amacınızın peşine düşebilirsiniz. Ayrım, mantık ve doğru dürüst yargı gerektiren alanlarda kalbinize göre hareket edebilirsiniz. Denetleyicilerden kaynaklanan aldanmalara dikkat etmelisiniz.
 
YENGEÇ : Zihinsel becerileriniz ve bilişsel yetenekleriniz keskinleşir. Bilginiz artar araştırmalar ve eğitim programları sınavlar açısından mükemmel bir zamandasınız. Açık fikirli, zihnen neşeli ve hareketlisiniz. Evlilik ya da önemli bir aşk ilişkisi ihtimali olabilir. İyi şans ya da uzak ülkelere seyahat görülebilir. En büyük kardeşten yarar sağlanabilir ve yan gelirlerde artış görülebilir. Güzel sanatlara yönelik etkinliklere katılabilirsiniz. İlgi alanlarının peşinden giderek uğraşlarınızı güçlü ve başarılı bir şekilde geliştirebilirsiniz.
 
ASLAN : Kendinizi iyimser, neşeli, hoşnut hissedecek ve şansınızın yardımı ile terfiler, hediyeler alabilir ve saygı görebilirsiniz. Korunup kutsandığınızı görebilirsiniz. Büyük bolluk ve servet kazanmaya başlayabilirsiniz. Venüs’ün burcunuzda ilerlemesi ile büyük bir yaratıcılık ve zihinsel uyum deneyimleyebilirsiniz. Kilo almaya müsait bir zamandasınız yediklerinize dikkat etmeli aşırı tüketim ve lüks için alışverişlerden ve borçlanmaktan sakınmalısınız. Boyun ve iç hastalıkları ile ilgili olarak hastane ziyaretleri olabilir.
 
BAŞAK : İlişkileriniz de objektifliğinizi yitirebilir rasyonel analizden öte kalbinizin derinliklerinde yatan ile hareket edebilirsiniz. Hem aşk hem iş ilişkilerinde aldanmaya, aldatılmaya, dolandırıcılığa ve ihanete açık olabilirsiniz. Hayal gücünüz fazla çalıştığı için eşit bir ilişki kuramayabilirsiniz. Uç durumlarda sevdiğini sandığınız insanın hayallerinde ki kişi olmadığını acı bir şekilde keşfedebilirsiniz. Eşiniz ile birlikte oldukça ayrılık ve bencillik gibi iç kemiren her türlü histen kurtulabilirsiniz.
 
TERAZİ : Evle  ilgili olarak yenilik yapmak için hoş bir zamandasınız. Ancak bazı durumlarda eviniz ya da toprağınızla ilgili olarak kendi kontrolünüzün dışında ki güçlere bağlı olarak ciddi karışıklıklar ya da parçalanmalar söz konusu olabilir. Otoriteye hükmetme, başkalarını etkileme ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme yeteneğiniz artabilir. Kaderin kontrolünü ele almak ve kişisel bütünlüğü artırmak için büyük bir fırsata sahip olabilirsiniz. Güç, dayanıklılık, denge ve kararlılık için güvendiğiniz hatalı kararları ise çoktan elediniz.
 
AKREP : Yeni girişimlere atılım için uygun bir zaman olmasa da en büyük amaçlarınız ve arzularınızın farkına varabilirsiniz. Sonuçlar konusunda sabırlı davranmanız gerekmektedir. Kendinizi korkmuş ya da yılmış bile hissetseniz kaderinizin sorumluluğunu üstlenmeye yönelik bir düşünce yapısı içersinde olabilirsiniz. Sert gerilim ve baskıya rağmen olağandışı bir bakış açısına sahip olabilir yeniden seçmek veya seçtiğiniz yaşamı yeniden inşa etmek konusunda özgür hissedebilirsiniz.
 
YAY : Eskiden gelen tüm psikolojik sorunları ve her türlü derin duygusal takıntıları, kompleksleri ya da fobileri temizlemek için iyi bir dönemdesiniz. Yeniden yapılanma süreci çok yavaş gibi gelse de eski yıpranmış zihinsel kavramlar dağılır, böylelikle yeni olanlar ortaya çıkabilir. Aşk, sevgi ilişkilerinde ise ani beklenmedik tesadüfler olmakla beraber devam eden beraberliklerde ilişkinizin köklendiğini fark edebilirsiniz.  Büyük ve beklenmedik borç ve masraflar ile karşılaşabilirsiniz.
 
OĞLAK : Kariyer hedeflerinizi gerçekleştirmek üzere gayretle çalıştıysanız büyük bir etki yaratmak için iyi bir şansa sahipsiniz. Arabalar, toprakla ve evle ilgili zorluklar ve engeller söz konusu olabilir. Evli hayatında az mutluluk ya da bekar olanlar için evlilik veya tatmin edici bir ilişki fırsatı ise çok düşük bir ihtimal. Yeni ve ilginç gelir kaynaklarından para kazanabilirsiniz. Sahip olduklarını tek bir girişimde kullanma konusunda tedbirli olmalısınız. Radikal ya da hayalci yatırımlara yönelebilirsiniz. Yeni değerler kazanabilirsiniz.
 
KOVA : Yarım bırakılmış eğitimlerinizi tamamlamaya karar verebilirsiniz. Çıkmak istediğiniz uzak yolculuklarda gündemde olabilir. Bilimsel girişimler ve insani çabalar olumludur. Adalet, eşitlik ve yargıyla çok ilgilenebilirsiniz. Yabancı ortaklardan yarar elde edebilirsiniz. Olumlu tavrınız ve doğal tarzınız yüzünden şanslı olabilirsiniz. Ani bir ün ve maddi bolluk ya da her ikisini birden kazanma şansınız güçlüdür. Uzaklarda harika bir tatil yapma veya çalışma fırsatı edinebilirsiniz.
 
BALIK : İki iyicil enerjinin kombinasyonu çok fazla harekete yol açmaz fakat olumlu etkileri başlatmak için  tetikleyici bir rolde olacaktır. Kaza veya zararlardan korunur olup rahatlamış ve dost canlısı hissedebilirsiniz. Maddi konular olumludur iş girişimleri yolundadır ve yarar sağlayabilirsiniz. Aşırı yeme ve içme konusunda dikkat olmalı rahatlığa ve tembelliğe eğiliminiz söz konusu olabilir. Gizli kalmış konuların açığa çıkması ve incinmeniz gündeme gelebilir. Aldanmalara meyilli olabilirsiniz.
 
Toplam blog
: 23
: 2617
Kayıt tarihi
: 17.10.14
 
 

İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi ve Arkeoloji bölümünden sonra eski mısır uygarlığına olan ilgi..