Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Haziran '13

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Hedeflere vardıktan sonrası daha önemlidir.

Hedeflere vardıktan sonrası daha önemlidir.
 

Başkasında olan bizim olunca hevesimiz kaçar. Çünkü amacımız tadını çıkarmak değil sahip olmaktır. Sonrasında ise bir boşluk duygusu ve ne yapacağını bilmezlik.

Hedeflerimize varmayı istediğimiz kadar devamını da planlanlamalıyız. Bunun adına zafer sarhoşluğu demişler. Bizim de sarhoş olup kendimizi kaybetmeye niyetimiz yok. Çünkü hepimiz biliyoruz ki insan bir kere dağılınca ne kadar zor toparlanıyor ve istemeye istemeye bir sürü fedakarlıklarda bulunuyor.

Şimdi hayatımızda henüz sahip olmadığımız şeyleri şöyle bir gözden geçirelim. Sahip olmak hayalini bir kenara bırakalım. Bunun yerine sahipmişiz gibi düşünerek bundan sonra neler yapardık diye düşünelim. Nasıl daha çok menfaatimizi arttırabiliriz ya da bu hedeften başka bir hedefe nasıl geçiş yapabiliriz diye.

Başlangıçta zordur ama mantığımıza yattıkça zihnimizin içindeki koskocaman bir fikir üretme makinesi size inanılmazın ne kadar akla yatkın olduğunu gösterecektir. Kendinize daha fazla inanın. Yarınlarınızı bugünden yaşayarak daha fazla çıkartın hayatın tadını. Şimdiden tebrikler hepimize...

 T.GEZİCİ
 www.bilincalti.com

 
Toplam blog
: 98
: 414
Kayıt tarihi
: 11.12.09
 
 

1977 İstanbul doğumluyum. Web Tasarım ve Bilişim Danışmanlığı yapmaktayım. Uzun yıllardır ilgi du..