Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Eylül '08

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Hediyelik eşya

Hediyelik eşya
 


Hediyelik eşyaya ne zaman ihtiyaç duyarız?

Sevdiğimiz birinegüzel bir duyguyu iletmek istediğimizde ilk aklımıza gelen şey birhediye almaktır. Bunun için doğruca hediyelik eşya mağazasının yolunuya da bir online alışveriş sitesinin yolunu tutarız. Pekisevdiklerimizin doğum günlerinde? Doğum günleri hediyesiz kutlanmaz ki!Hediyenin olmazsa olmaz olduğu durumlar o kadar çok ki hayatımızda:)

PEKİ, HEDİYELİK EŞYA NEDİR?

Ticari olarak satışa sunulan ve hediye olarak vermeye uygun her eşya aslında hediyelik eşyadır.

Hediyelik eşyalar genellikle el emeğiyle üretilen ve hediyeyi vereceğimiz kişininonunla evini, odasını veya başka bir yeri süslemeye, dekore etmeye yarayan güzel objelerdir. Bazı hediyelikler ise hem dekoratif hem de kullanıma yönelik olabilirler. Böyle hediyeleri hem tespit edebilmekhem de satın almak için satıldıkları yerleri bulabilmek biraz daha zor olsa da genellikle buna değer.

Fabrikasyon dahi olsa estetik biblolar ve fotoğraf çerçeveleri en çok alınıp verilen hediyelerdir. Birbirinden farklı renkte ve malzemede, farklıstillerde üretilen binlerce hediyelik eşya arasından seçim yapmak oldukça zordur.

HEDİYELİK EŞYAYI NASIL SEÇERİZ?

Yeni yı lkutlamalarında evde verilen davetler için hediye seçmek biraz dahakolay olsa gerek. Harika kokan güzel bir çiçek buketi yeterli olabilir. Bazen ise kaliteli bir kutu çikolata veya yanında içecek bir şeyler deiyi hediyelikler sayılırlar.

Tercihler farklıdır elbette, fakat en klasik ve en anlamlı hediye şampanya olacaktır yılın bu özel gecesinde. Doğum günlerinde daha da kişiye özel hediyeler seçmek gerekir. Yapılacak en yanlış hediye seçimi herhalde bir erkeğeel aleti vb. almaktır ve keza bir kadına da mutfak aleti veya ütü gibi ev işlerini görmeye yarayan şeyler.

Bugibi eşyalar duygudan yoksun, zevksiz ve sevimsiz gelir insanlara.Kişiye özel, ona hitap eden, onun beğenisini kazanacak, estetik ve hoşbir hediye seçmek gerekir. Ayrıca kim kendisini özel ve şanslı hissetmek istemez ki. Birinin kendisini özel hissetmesini sağlamak için ya onu iyi tanımak, ya iyi tanıyan birine danışmak ya da içgüdülere güvenerek güzel bir hediye seçimi yapmak gerekir.

 
Toplam blog
: 2
: 2199
Kayıt tarihi
: 15.08.08
 
 

Merhabalar, Pınar İnci, istanbul doğumluyum, Boğaziçi Üniversitesi'den mezun oldum. Şuan http://www...