Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mayıs '07

 
Kategori
Spor
 

Hediyem Fener'den...

Hediyem Fener'den...
 

Turkcell Süper Lig hiç bitmesiiiin! Demeyeceğim artık biterse bitsin, bizim için bitti zaten.

Diğerleri 2. , 3. ve 4. için yesinler birbirlerini.

Aman aman ne heyecanlı dakikalardı bizim için. Özellikle 2. yarı... Birşey değil az kalsın eldeki adam gidecekti heyecandan. Hele Alex penaltıyı kaçırınca elindeki yastığı ekrana öyle bir fırlattı ki.

Ben sakin sakin izliyordum çünkü güveniyordum ve içimden bir ses en güzel hediye İzmir'den, olmazsa Bursa ve Sivas'tan gelecek diyordu... Öyle de oldu. Üç puan alarak olsaydı daha güzel olacaktı.

Maç sonunda Aziz Başkan gözyaşlarını tutamadı. Ne rahatlamıştır adamcağız. Kolay mı ? Siyasilerden daha çok sarsıyor gündemi. Zor o koltukta oturmak, o kadar kem göz varken.

Hani 100. yılda bize yedirmeyeceklerdi şampiyonluğu? O pis pis sırıtan suratları görmek isterdim.

Şimdi en güzel hediye benden onlara, birisi için "Sivasın Yollarına", diğeri için "Bursa'nın ufak tefek taşları" türküleri çalsın sevgili Nihat Sırdar... bangır bangır hem de son ses.

Helal olsun çocuklar! Çok çok göz doyurarak oynamadınız belki, gerginlikten üzerinizdeki baskıdan, heyecandan ya da başka parmaklardan. (Gerçi diğerleri ne oynadı ki?) Olsun gol kralı bizden. En çok gol atan, en az yenilen takım biziz. Tüm istatistiklerde en üst sıradayız. Son maça bırakmadınız.

Tesadüflerle şampiyon olmadınız!

Daha da güzel olabilirdi, ama unutmayalım sizler de insansınız, robot değil! Duygularınız var, sorumluluklarınız var.

Daha nice şampiyonluklarda hakettiğiniz kupaları kaldırmanız dileğimle, hepinize bize bu güzel günde bu değerli hediyeyi verdiğiniz için teşekkürler.

100.YIL KUTLU OLSUN!

 
Toplam blog
: 480
: 2046
Kayıt tarihi
: 27.03.07
 
 

Üstkimliği ile insan, altkimliği yeterince kalabalık birisi; Eş, anne, öğretmen emeklisi. Doğa, H..