Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mayıs '09

 
Kategori
Magazin
 

Heidi evlendi.

Heidi evlendi.
 

Bu Heidi, başka Heidi...


Bu Heidi, çocukların sevgili çizgi film kahramanı olan Heidi değil. Çocukların ruhundan yakalayan; kuzu, keçi, doğa, salıncak, köy ekmeği, dede motiflerinin işlendiği sahnelerde geçen Heidi değil. Alp’lerin sevimli yaramaz kızı vardı bir zamanlar. Sahi, nerelerdedir şimdi kim bilir! Dedesi sağ mı? Koşturduğu çayır çimenler soldu mu? Bilmiyoruz.

Bu anlatacağımız Heidi, film, moda, ses, dünyasının Heidi’si. Ülkemizde de gösterilen ‘The Hııls’ dizisinin yıldızı oluyor kendileri. Aynı dizide oynayan Spencer Pratt ile tam olarak evlenip evlenmediği de şüpheli. Zaten nişanlıydılar. İki yüz kişi davetli toplanmış. Geçtiğimiz Cumartesi nikâh kıyıldı. Ama herkes, MTV’ için çekilen bir dizinin bir bölümü zannettiler. Tabi arada, sahte bir evlendirme memuru da vardı. Aaa, bir de ilân edildi ki, ‘ Bunlar sahiden evlenmiş!’

Gelinin kız kardeşi Stephanie iki gözü çeşme. Neden? ‘Hakiki bir gelinin nedimesi olamadım, fırsat verilmedi, işte buna yanarım’ diyor. Al bakalım, buradan yak!

A Stephanie... Sade sizde mi oluyor böyle işler? Gel bize de gör neler oluyor. O birşey mi! Bizde de dizinin ortasında, dizi bitmeden hakiki surette evlenenler var. Dizi sahibinin elleri, böğründe kalıyor tabi. Evlenmediği halde hamile kalan mankenler var. Daha dün haberini okuduk.

Amerikan Reality şovlarının bilinenlerinden olan Tha Hills TV. Programı ile ünlenen Heidi Montag, her sezon yaşadığı aşklarıyla da ünlendi. Şarkıları ve albümleri ile hep, çevresindeki Salma Hayek, Paris Hilton, Miranda Keer, Adriana Lima, Heidi Klum, Jennifer Ariston’larla çevrili.

Bir ara moda dünyasına da girdi. Basının karşısına sık sık bikinisi ile çıktı. Oyunculuk dersleri aldı. İngiltere’de yayınlanan FHM Dergisinin ‘Dünyanın en güzel kadınları’ arasında ilk elliye giren, 1986 Colorada doğumlu Heidi’ nin gözü, şimdi de playboy’ lukta. ‘Çok çok soyunmak istiyorum’ diyor.

Soyunmak için 500 bin dolar isteyen Heidi, dergiye çıplak poz vermek için eşini de razı etmiş vaziyette. Çevresi de ‘Bu iş tamam. Anlaşma için ufak ayrıntılar kaldı’ diyorlar. Kendisini de ilk, Maxim Dergisi soymuştu zaten.

RESİMLER’ de Heidi’nin muhtelif pozları…

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..