Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Kasım '14

 
Kategori
Futbol
 

Hele şükür Galatasaray puan aldı. Gaziantepspor:0-Galatasaray:1

Hele şükür Galatasaray puan aldı. Gaziantepspor:0-Galatasaray:1
 

kralspor.ensonhaber.com


Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, şehre büyük karşılanma törenleriyle geldi.Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak başkanlığındaki sarı-kırmızılı ekip, Gaziantep Havalimanı'nda coşkulu taraftarlar tarafından karşılandı.Hava alanında Galatasaray Futbol Okulu öğrencileri, Albayrak ve futbolculara çiçek verdi. Taraftarlar, futbolcularla fotoğraf çektirdi. Galatasaray kafilesi, havalimanından meşalelerle uğurlandı.
 
Bilindiği gibi ünlü İtalyan Teknik Direktör  Cesare Prandelli’nin  Galatasaray’yla ilişkisi kesilerek yerine  Hamza Hamzaoğlu’nun atandığı bildirilmişti.
 
Başta Kaptan Selçuk İnan olmak üzere, bütün futbolcular bu değişikliklikten mutlu olduklarını söylediler. 
 
Bu arada , Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun, Akhisar Belediyespor'un başındayken takımına centilmence Fenerbahçe'yi alkışlatması yeniden gündeme geldi..
 
Galatasaray, Gaziantep’de Kamil Ocak stadında, orta hakem Özgür Yankaya’nın yönetiminde maça çıktı. Galatasaray’ın başında geçici olarak Taffarel vardı.
 
Takımlar:
 
Gaziantepspor: Karcearskas (78)- Chibuike (67), Şenol Can (68), Erdem (67) (Dk.89 Muhammet İldiz), Emre (71) (Dk.65 İbrahim Akın 72), Arokoyo (73), Mustafa (74), Gökhan (78) (Dk.89 Oğulcan), Chico (67), Barış (68), Binya (80)
Teknik Direktör : Okan Buruk
 
Galatasaray: Muslera (88)- Melo (82), Hamit (68), Selçuk (67), Sneijder (69) (Dk.64 Olcan 67), Bruma (70) (Dk.46 Umut 71), Burak (84), Chedjou (83), Semih (84), Sabri (88), Tarık Çamdal (84) (Dk.90 Telles)
Teknik Direktör :  Claudio Taffarel
 
Goller:
 
89.dk. Gol : Burak Yılmaz (Gaziantepspor:0 – Galatasaray : 1)
 
 
Değerlendirme:
 
Kamil Ocak Stadı'ndaki oynanan ve seyir zevki oldukça düşük olan karşılaşmayı Galatasaray 1-0 kazandı.
 
Hafta içinde teknik direktör Cesare Prandelli ile yollarını ayıran Galatasaray, kaleci antrenörü Claudio Taffarel  Teknik direktörlüğünde çıktığı Gaziantepspor deplasmanında 1-0 galip geldi. Sarı kırmızılıları 3 puanı getiren golü, Galatasaray formasıyla 100. maçına çıkan Burak Yılmaz (89.dk.) attı. Galatasaray Prandelli’siz çıktığı bu maçla puanını 22'ye çıkarıp , maç fazlasıyla yeniden liderliğe yükseldi.
Galatasaray’da, Goran Pandev, Yasin Öztekin, Veysel Sarı ve Hakan Balta ile sakatlığı bulunan Blerim Dzemaili yoktu. Bunlar İstanbul’da kalmışlardı.
 
Takımda yer alan Hamit Altıntop ve Selçuk İnan yine taraftarlar tarafından epeyce ıslıklandı. Her iki futbolcunun da ne yazık ki performanslarının çok altında oldukları görüldü.
 
Gaziantepspor maçının , Galatasaray açısından bir ilginç yanı da , Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo’nun, Gaziantepspor maçıyla birlikte spor toto süper lig'deki 100. karşılaşmasına çıkmasıydı. Sarı-Kırmızılı takımın forvet oyuncusu Burak Yılmaz ise, bu maçla birlikte Galatasaray formasıyla 100. maçını oynamış oldu.
 
Maçtan sonra Gaziantepspor Teknik Direktörü verdiği beyanatta : “Olmayan bir faul sonucu bir gol yedik…” dedi.
 
 
Toplam blog
: 2579
: 848
Kayıt tarihi
: 24.10.10
 
 

Mesleğim eğitimcilik… Şimdi artık emekli bir vatandaşım… biraz şairlik, biraz hayalcilik, biraz s..