Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ekim '16

 
Kategori
Yemek - Mutfak
 

Hellmann's Burger Fest

Burger Fest var dediler, kimden dedik, Hellmann's dediler tamam dedik. Hellmann's olurda hamburger lezzetli olur dedik. Lansman için CANTINERY Zorlu tercihi çok güzel olmuştu.
1- Mini istakoz burgerle başladık festivale. Bilini burger ekmeği arasında istakoz köftesi, Chili biber Relish, Fesleğen Aioli içeren hamburger deniz mahsulleri arasında önemli yeri var.
2- Mini somon Burgerle devam ettik. Mürekkepli mini burger ekmeği, Somon köftesi, Avakado ezmesi, somon havyarı ile çok değişik bir tad olmuştu.
3- Mini Antrikot Burger geldi önümüze sıralama çok iyiydi. Deniz mahsullerinden sonra et iyi geldi.Antikot burger eti, Trüflü Mayonez, Karamelize soğan, Cheddar peyniri içeren Burger tarzdı.
4- Cantinery Burger; mekanın en önemli lezzeti namzeti olmaya aday bu burger mini burgerlerden sonra büyüyen porsiyonlar bizi doyurmaya devam etti. Füme aromalı Dana kaburga Burger eti, söğüş dana dil, kars gravyer peyniri denemeyenler için mutlaka tadılması gereken bir lezzet.
5- Trüflü Et Burger; trüflü dana kaburga burger eti, Scamorza peyniri, istiridye mantarı karışımlı burgerle devam ettik Burger Fast'e.
6- Vegan Burger; Baharatlı sebze köftesi, acılı domates relish, kale yeşillik olan içerik geldiğinde tatmak için yedik veganlar için on numara, o kadar et yedikten sonra çok iyi gitmedi. İlk gelmesi gereken bir lezzetti diye düşündük.
7- Big Burger; işte bu hamburger gelince gerçek festivale başladık. Büyük boy, doyurucu, o kadar da lezzetli bir hamburgerdi. 300 gr Antrikot Burger eti, Füme antrikot, karamelize soğan, cheddar peynir vardı içinde.
8- Festival burger; son finale o kadar güçlü bir lezzzetle tanıştık, festival boyunca patlıcanlı çörek otlu burger ekmeğini de lansmanla tanıttılar. İçinde; Dana kaburga burger eti, Cheddar peyniri, patlıcanlı çörek otlu burger ekmeği ile sunuldu. Bu festival burger in tadına bakamadık, o kadar çok festivale kaptırmışız ki kendimizi doyumdan sonra bunu yemek nasip olmadı. resminden ve bu lezzeti tadanlarla görüştüğümüz herkes mamnun bir yüz ifadesi ile tam not veriyorlardı.
1 ekim ve 2 ekimde bu festival devam ediyor. Hmaburger severler haydin Hellmann's Burger Fest'e sizi bekliyorlar..... 

 
Toplam blog
: 7
: 245
Kayıt tarihi
: 19.09.15
 
 

1971 Almanya Langen doğumlu, İlkokula Memleketi Orduda başladı, İstanbul Merter'de devam etti, Lise..