Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Haziran '14

 
Kategori
Eğitim
 

hem ağladılar, hem sevindiler, hem eğlendiler, hem de mezun oldular.

hem ağladılar, hem sevindiler, hem eğlendiler, hem de mezun oldular.
 

İzmir Özel Türk Koleji 61. Mezunları Haziran ayı başında İTK Uşakizade Köşkü önünde düzenlenen diploma töreninin ardından, dün, İTK Mezunları Derneği koordinatörlüğünde İzmir Arena’da gerçekleştirilen Mezuniyet Balosu’nda bir araya geldiler.  Ve de hem sevinci, hem de hüznü bir arada yaşadılar.

Mezuniyet baloları mühimdir. Eskiden daha muhteşem olurdu. Okul idaresi bütün içtenliği ile bu baloları tertipliyordu. Çok popüler olup, iz bırakıyordu aylarca. Şimdi iş, öğrenci velileri ve teşekkül oluşturdukları birimlerde. Artık balo denildi mi, onlardan soruluyor. Kendi usullerine göre yapıyorlar balolarını. Sade, basit, anlamlı ve  iz bırakacak derecede güzel.

İTK Genel Müdürü Yiğit Tatış, İTK’lı müdürlerin, direktörlerin ve yöneticilerin katıldığı baloda, arkadaşları ve aileleriyle eğlenme fırsatı bulan 2013-2014 mezunu İTK’lılar, sevinci ve hüznü bir arada yaşadıkları muhteşem bir geceye imza attılar. 

İTK 'NİN KURUCUSU  RAHMETLİ BAHATTİN TATIŞ1, BU OKULDAN MEZUN OLAN BÜTÜN HERKES, KENDİSİNİ DAİMA ELİNDE MİKROFONLU OLARAK TANIR VE BİLİRLER. BU YENİ MEZUNLAR DA KURUCULARINA KARŞI SESSİZ VE SAYGILI BİR DURUŞLARI VE SEVGİLERİ OLDUĞU MUHAKKAK. GECEYE YAKIŞIR DİYE SÜTUNLARIMIZA ALALIM, BÖYLELİKLE DE OLSA ANALIM DEDİK...

 

61. kez kep giyen 2013-2014 mezunlarının bir araya geldiği gecenin açılış konuşmasını 83 dönem mezunu ve İTK Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi olan Özlem Ünlü Sarı yaptı.  Özlem Ünlü Sarı konuşmasında,  İTK’lı olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken İTK’nın yeni mezunlarına da gelecek yaşantılarında başarılar diledi. Açılış konuşmasının ardından, , İzmir Özel Türk Koleji Anadolu Lisesi, İzmir Özel Türk Fen Lisesi ve İzmir Büyükçiğli Özel Türk Anadolu Lisesi öğrencileri geleneksellik arz eden İTK Mezuniyet Balosu’nun açılış dansını yapmak sahneye geldiler. İTK Geleneksel Mezuniyet Balosu’nun açılış dansını vals ile başlatan öğrenciler, performansları ile büyük beğeni topladılar.

Mezun öğrencilerin dans performansından sonra sahne alan orkestra eşliğinde eğlenen mezunlar; İTK’lı yöneticiler ve İTK’lı müdürlerle beraber mezuniyet pastalarını kestiler. Pasta töreninden sonra canlı DJ performansı ile devam eden gecede gönüllerince eğlenen İTK’lılar hem lise hayatlarına veda ettiler hem de sınav streslerini attılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..