Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Temmuz '06

     
    Kategori
    Kültür - Sanat
     

    Hemşerim Tarkan geliyor... Memleket kıpır kıpır...

    Hemşerim Tarkan geliyor... Memleket kıpır kıpır...
     

    Bir haftadır Rize'mde bir şenlik bir festival havası var ki sormayın. 23 senelik hayatımda böyle güzel ve büyük bir organizasyonu ilk kez görüyorum buralarda. Her gün çıkan birbirinden ünlü ayrı ayrı sanatçılar, her gece doyasıya oynanan konser sonrası horonları ki benim favorim tulumla oynananıdır eğlenceyi zirveye çıkartıyo ve en güzeli şu ana kadar bir taşkınlık bir sürtüşmenin yaşanmaması.

    Tabi ki bu kadar ünlünün bir araya geldiği festival haftasının elbette finali muhteşem olmalıdır. Bu akşam Milli Piyango Rize festivali özel çekilişi ayrı bir heyecan yaşatacaktır bilet sahiplerine ve dediğim gibi festivalin son günü Rize Atatürk Stadı'nda muhteşem bir final bizi beklemektedir.

    Megastar Tarkan memleketine özellikle gelmek istediğini belirtir ve konser turnesine Rize'yi de ekleterek bir kez daha gönüllerimizdeki yerini sağlamlaştırmıştır.

    Şahsım adına hem kendisini hem de yaptığı müziği beğeniyorum. Alanında Türkiye'de tektir. Başarıların devamını dileyerek bu muhteşem festivalin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasını canı yürekten diliyorum.

    Bu güzel günleri Rize ye yaşatan herkese teşekkürlerimi borç bilirim..

     
    Toplam blog
    : 1
    : 479
    Kayıt tarihi
    : 22.07.06
     
     

    1984 yılında doğmuş, ülkemin en şansız doğan kuşağının iktisatçı bir temsilcisiyim.. Özel bir şirket..