Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Nisan '16

 
Kategori
Siyaset
 

Hendek siyaseti sonuçları veya çözüm süreci?

Hendek siyaseti sonuçları veya çözüm süreci?
 

Sosyal medyada ve yazdığım yazılarda Doğu Anadolu bölgesine yollanan Paralel polislerin amirlerin orada çözüm sürecine zarar vereceğini ve sıkıntı oluşturacağını yazmıştım. Çünkü PKK'ya paraleller üzerinden Britanya baskısı ile bölgede çatışma ortamı yapılarak RTE'nin köşeye sıkıştırılması kapsamlı ayaklanmalar başlatıloması ve bu ayaklanmalara kışkırtılan Alevi unsurların eklenmesi Britanyanın isteği idi.

Çünkü Lozan da yapılan anlaşma ile Türkiye Britanyanın özgür görünen ve kendini özgür sanan sömürgesiydi. Britanya demek Şeytanın İllüminatisi Firavun soyu Kraliçe ve akrabaları demekti. Musadan beri yenilgiye uğramış görünen ama izini İngilterede kaybettiren Firavun soyu tüm dünyada idareyi eline almış ve siyonizmide kullanmaktaydı. Ne tuhaf ki Musaya düşman olan Firavunun çocukları ve Musanın takipçisi olduğunu söyleyen Siyonizm aslında şeytani ortaklıklarına devam ediyordu. 

Şimdi bu firavun soyu Türkiyenin kendi elinden  kolayca kayıp gitmesine göz yumamazdı. 

Baştan beri Rabbın değil RA nın kulu The Ciamaat Türkiye'de illüminatinin dinsel masonik yapılanmasıydı. PKK'da bunun Kürtçü ayağı idi şimdi ikisi birlikte beraberce strateji oluşturarak saldırmakta. 

Çözüm sürecine yaklaşmışken PKK kendi kazanımlarına kurşun sıktı. 35 yıldan beri mücadelesini verdiğini söylediği Kürt sorununun çözümünü hendeklerde imha etti. 

Bugün Kürt sorunun çözümünde inisiyatif kesinlikle PKK ve HDP de değildir. Bu ikisi kullanım ömürlerini çoktan tamamladı. Çözümde inisiyatif kesinlikle RTE de ve hükümettedir. Eğer devlet Demirtaşı hapse atıp bunun yerine Öcalanı hapisten çıkartırsa kalıcı barışın önünü açar zira Öcalan sürecin bu duyruma geleceğini bilerek PKK'ya silah bırakmasını söyledi. Ancak Öcalan'ın mesajını Ne PKK nede HDP okuyamadı. Hala saçma sapan siyaset üreterek tamamen Öcalanist yaklaşımın ve tedriciliğin dışında hareket ederek sürece turp sıkmaktalar. Bu aslında Devletin de istediği bir durum değildi. Ancak PKK ve HDP terörü tercih ettiler. Bu terör şu an Pralel ve CHP'nin KK kanadıyla devam etmektedir. CHP lideri terörün aktif destekçisi konumundadır.

Paralel çete CHP'yi HDP ile yanaştırarak büyük bir zafer elde ettiğini ve MHP'de kasetlerle ele geçirdiği milletvekilleri üzerinden Akşener'i de göreve getirirse ilk defa CHP MHP ve HDP arasında mutabakat kurabilecek ve Hükümeti yalnızlaştırabileceğine inanmakta. 

Ama hata ediyorlar...

Nasıl ki CHP'de pantalonu Paralel polisler tarafından Clinton vari indirilen Baykal bu çeteye hayır dediyse ve bir kısım CHP'liler Devletin yanında yer almaya başladıysa MHP'de de milliyetçi görünümlü Akşener'in HDP-CHP koalisyonuna Hükümete sataşarak çalışacak olması en çok umulan durumdur.

Zira Ülkücü polisler ve güvenlik güçleri Paralel'in Türkiye'yi teslim almasına en büyük teşkil eden güruhtu. Bunların maniplasyonu için Akşener şarttı...

Peki becerebilecekler mi?

Asla..

Neden?

Çünkü bunlar sonuca ulaşacak çabalar değil. İngilizler Yunanlıları yıllar önce işgalde kullanarak ve Türkleri Avrupalılaştırma sürecinin içinde nasıl ki kullanıp attılarsa Paraleli'de Türkiye'nin önlenemez yükselişinde kullanmakta ve PKK ile desteklemekte siyasette ise CHP PARALEL HDP MHP koalisyonu yapmak istemekteler. 

Bunu başarabilmeleri zor çünkü Türk halkı milliyetçi ve zor zamanlarda ülkesine sahip çıkar ve ne paralel dinler nede pkk. 

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..